Téma: Borelióza, rychlé přibírání na váze 26X161/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-09 06:00:21 ukázat v kontextu reset

U vás jsou asi i zaneseny membrány buněk a hromadí se v nich voda.

SK + TK + LPK 1 + 1 + 1 lžička do 2 dcl vody 4x denně mimo jídlo.

1x denně Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky.



OKHI + AO ½+1 lžíce s jídly 2-3x denně.

JK + 12K 2 + 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl nápoje po jídlech, tedy 3x denně.



Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.



Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Narovnejte se vyprste!



Více viz obecné zpracování: Borrelióza


evaxa 2016-11-08 13:20:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím Vás o radu. Začátkem října mi byla diagnostikována borelióza, z klíštěte, které jsem měla v srpnu. Do té doby jsem měla spoustu příznaků - bolesti kloubů a svalů, bolesti hlavy, přibírání na váze, vředy na obličeji, deprese, zvětšené uzliny, únava, zvýšená teplota, prodloužení cyklu. Dostala jsem ATB na 3 týdny, většina příznaků najednou ustala, ale váha mi stále roste, a to ač žiju velmi zdravě, jím hodně zeleniny a ovoce, cvičím. (Snížená funkce ŠŽ byla krevními testy vyloučena). S narůstající váhou se u mě pojí i deprese, příšerná nálada, pocit, že jsem k ničemu. Na svých 161 cm jsem se z původních 54 kg dostala na 62, během dvou měsíců. (Je mi 26 let). Lékaři na to vůbec nereagují, jen mi nabízejí antidepresiva a horm. antikoncepci, na další krevní testy si mám zajít až v lednu. Spíš se mi ale zdá, že se borelióza úplně nedoléčila a rozhasila mi celé tělo (hormony, metabolismus, nevím...). Během posledních dnů mě opět začala bolet hlava a pokouší se o mě únava, kvůli špatnému duševnímu rozpoložení nedokážu nic dotáhnout do konce. Omlouvám se za tolik negativity, bohužel mi to v posledních dnech jinak nejde.
Budu velmi ráda, když mi pomůžete. Předem moc děkuji a přeji pěkný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele