Téma: Průjmy přetrvávající měsíc, po snědení jídla v restauraci, slabý zánět žaludku, zhubnutí 6 kg 44X158/71

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-14 06:43:38 ukázat v kontextu reset

Patogenní mikroby z potravy podobné salmonele ve vašich střevech převládly a vytváří něco podobného jako rýma v nose, kdy se tělo brání sekrecí vody za účelem odplavení toxinů.
HK + LPK 3,5 + 3,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody pít mimo jídla 3-4x denně + Panthenol 2 tobolky
12K + JK 3 + 3 ml do 1,5-2,5 dcl vody, pít po jídlech obvykle 3x denně + 1 lžička Sinflam + Biopron 9 3 tobolky (tedy 9/den).
OOT + MO+ ½ +½ lžíce 2-3x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle.
Po hodině tělesného klidu se rozhýbat (Novpoklony, dřepy nebo Udiány) nebo dýchat Sifonem 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut. Častokrát denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech denně.
Zadbalon 4-5x denně ½ minut.
Novpoklony 5-15 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. V práci alespoň dřepy viz moje video. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.
Pročíst též: O potravě jaterně šetrnější - Krmivo šetrné na játra.



Více viz obecné zpracování: Průjem chronický


JanaSovi 2016-11-13 08:52:50 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň, Pán Nový. Moje problémy sa začali asi pred mesiacom, mala som prechladnuté nosové dutiny a necítila som sa dobre. Po zjedení jedla v reštaurácii ma asi 5x prehnalo na veľkú potrebu a tento stav v podstate pretrváva dodnes. Mám dni, keď sa mi podarí ísť na veľkú potrebu iba 2 až 3 x, niekedy je to až sedem. Väčšinou tomu predchádzajú kŕče a bolesti v bruchu. Obvodná lekárka skonštatovala, že to asi bude infekčné a tým to pre ňu skončilo, poslala ma ale na gastoenterológiu, kde mi robili sono brucha a gastroskopiu, vraj je tam slabý zápal žalúdočnej sliznice, to však hnačky nespôsobuje. Brali mi aj krv na vyšetrenie celiakie a potravinových alergií, výsledky budú asi o týždeň. Ešte chcem poznamenať, že mi cca pred rokom a pol brali žlčník, a aj vtedy som mala hnačky, čo sa ale po mesačnej diéte upravilo.
Momentálne som už z toho psychicky a fyzicky vyčerpaná a aj zdeptaná, za ten čas som schudla 6 kg.
Prosím Vás o Vašu pomoc.
Vek: 44, váha: 71,výška 158, , Pohlavie: žena, Kľudový tep som mávala tak 72, teraz 85.
Ďakujem.
J.S.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele