Téma: Ostropestřec - zbarvení moči

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-24 10:53:28 ukázat v kontextu reset

Příčinný vliv kaše na Vaše tělo lze potvrdit jejím vysazením na 3 dny. Ale v případě akutní žloutenky je to ztráta terapeutického času. Toť dilema. Jestli je žluté bělmo, jděte k lékaři co nejdřív.



Pakliže je při tom bílá stolice, máte pravděpodobně žloutenku (Ostropestřecová kaše ale nemá mechanizmus, jak žloutenkou nakazit, takže musí být zdroj jinde) a je nutno to radikálně léčit MUDrem. Pozoruhodné je, že na žloutenku je nejlepší OKHI, na což ale MUDři obvykle neslyší.... Jediné jiné vysvětlení se nabízí, že by vám kaše uvolnila cholesterolový kal ve žlučníku do takové míry, že by dočasně zablokoval žlučovody – to by mělo během dvou dnů odeznít, jako jarní tání na potoce s pomocí 12K 2 lžičky do decky vody 3x denně před jídly asi 10 minut.

trupka 2016-11-22 23:02:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

chci se zeptat zda máte nějakou zkušenost s tím že by se po zahájení podávání ostropestřecové kaše zbarvila moč zcela do hněda (cca barva cocacoly) - tj. jestli se to dá považovat za reakci a hlavně tedy zda to brát jako poztivní znamení efektivní detoxikace, či si s tím dělat hlavu?

díky moc předem za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele