Téma: Zánět vedlejších dutin, bolení, motání hlavy, ATB, slabost, únava, bolest kolen 24X164/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-29 08:50:49 ukázat v kontextu reset

To motání hlavy z neprokrvení mozku vám dělá špatně asi držená (původně skloněná krční páteř a možná i oslabený meningokok. Zánět nosohltanu je maskující. Osobní poradna rozhodně ano.

Dubové kapky RK ideálně rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) 1-3 stříknutí do úst (aby šlo na zuby, krk), 3-8x denně.

BK + TK 3 + 3 čajové lžičky + GH 1 polévková lžíce (10 ml) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Také Letní čaj nebo Zimní čaj by pomohl.

Sálavé teplo od kamen, elektrické zařízení s obdobným účinkem, jak to jen půjde přes den.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 3-4x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

MonikaKa 2016-11-28 18:54:37 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
jsem studentka, je mi 24 let, váha 52 kg, výška 164 cm.

Chtěla jsem Vás poprosit o radu. Před necelými 3 týdny mě zasáhlo klasické nachlazení - rýma, bolení hlavy. Asi po 2 dnech se mi večer na konci brigády udělalo špatně - zamotala se mi hlava, klepaly se mi nohy, musela jsem si sednout. Druhý den se mi stalo to samé - už mě ale musela domů odvézt mamka. Od té doby jsem v podstatě doma. Ležela jsem s velkými bolestmi čela, hlavy a jejím motáním doma, paní obvodní mě delší dobu nikam neposílala, tak jsem si pak sama zašla na ORL na konci týdne - diagnóza sinusitida - nasazena antibiotika, různé kapky do nosu a prášky. Problém však byl ten, že v té době jsem už skoro vůbec nesmrkala a měla průchodný nos. Bolení a motání hlavy nepřestalo, po týdnu jsem zašla opět na ORL - nasazena jiná antibiotika. Ta beru 4. den a je mi po nich spíš hůře, hlava se mi pořád motá, už se skoro bojím i někam jít, celkově cítím slabost, únavu a i bolest kolen. Myslíte, že motání hlavy souvisí se zánětem dutin? Už jsem vyzkoušela snad i skoro všechny "babské rady", ale rýma se mi ne a ne spustit, a už jsem trochu bezradná.
Případně zda myslíte, jestli by bylo lepší se u Vás objednat do osobní poradny, neb už bych opravdu ráda začala zase normálně fungovat.

Děkuji předem moc za odpověď. Monika K.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele