Téma: Menstruace velmi silná a polyp 33X173/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-12-03 05:30:48 ukázat v kontextu reset

GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 lžíce do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, připravovat 3-4x denně, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Užívat doporučuji dlouhodobě. V dopolednách 1-2xD by bylo dobré tuto kombinaci dávat do fenyklového čaje (1 lžička fenyklu do 2,5 dcl vody a pod pokličkou 15 min. spařit).

V bolestivé době menzes GK + VK + UK (RBK) 2 + 2 + 2 ml též do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, mimo jídla, připravovat 3-4x denně. Při bolestivém menzes až budeme mít k prodeji GGK, tak tím nahradíte GK.

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½ ml 1x denně na.

OKHI Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2x denně (dopoledne a odpoledne) nejlépe do jídla, nebo při jídle.

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička, užívat 3x denně po jídle.

Dýchat Sifonem 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 3-6x denně, časem lze snižovat četnost a prodlužovat čas. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

V nebolestivé dny Novpoklony 5-15 + ZLZ 2-3x denně + Zadbalon 3-6x denně 1 min.

Bederní pás (nosit od kostrče výše), záda i nohy mít vždy v teple, nenosit podpatky, chodit měkce přes špičky.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.

JančaT 2016-11-29 08:47:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu. Jsem žena 33 let, 173 cm, 65 kg po dvou přirozených porodech (děti 4 a 6 let). Jsem druhým rokem po mateřské v práci - sedavé zaměstnání u pc.
Od 16 do 26 let jsem brala HA. Po druhém dítěti znovu HA cca půl roku. Po vysazení nepravidelná menstruace, vynechávání. Začala jsem užívat malinovou směs, menstruace se upravila. Poslední cca půl rok mám silnou menstruaci a když jsem začala krvácet i mimo cyklus, měla mudr. podezření po ultrazvukovém vyšetření na polyp dutiny děložní. Ten se také po hysteroskopii potvrdil, ale až ve výsledku z histologie. (byl tedy odstraněn). Již jsem měla po hysteroskopii 2 menstruace a stále byly hodně silné (trvá 7 dní a 2 dny jsou vždy hodně silné). Po konzultaci s mudr jsme se domluvily na zavedení Mireny (tělíska s hormonem). Jenže já pořád váhám, jestli to těch hormonů jít, už jsem se zařekla, že žádné hormony užívat nechci... možná by se tím vyřešila ta silná menstruace i tvoření polypů do budoucna, ale je to správné řešení...?
Děkuji za Váš čas a odpověď.
Mimo malinovou směs užívám také ostropestřecovou a tymiánovou směs vcelku pravidelně.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele