Téma: Cysta na vaječníku, plánované odstranění vaječníku i dělohy 45X162/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-12-03 05:33:27 ukázat v kontextu reset

GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 lžíce + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, připravovat 3-4x denně, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Užívat bude třeba dlouhodobě.

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½ ml 1x denně na noc.

OKAI ½ lžíce 2x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Sinflam 1 čajová lžička, míchat a užívat 3x denně po jídle + tabletu Vápník s D3 (máme).

Dýchat Sifonem 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 4-6x denně, časem lze snižovat četnost a prodlužovat čas. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Novpoklony 5-15 + ZLZ 3x denně + Zadbalon 3-6x denně ½ min.

Bederní pás (nosit od kostrče výše), záda i nohy mít vždy v teple, nenosit podpatky, chodit přes špičky.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.

Do oblasti si přikládejte na tělo malý do 10 cm reproduktor s oblíbenou hudbou. Ideální jsou hlubší mužské sbory. (Magnetický a vibrační vliv.)

Milif 2016-11-30 15:16:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, ráda bych se zeptala na cystu, která se mi objevila na levém vaječníku, v září měrila 2 cm, v polovině listopadu měla cysta 6x5cm. Gynekologem mi bylo doporučeno laparoskopické odstranění jak vaječníku, tak dělohy. Je mi 45 let (162cm,52kg) a před 1,5 rokem jsem prodělala rakovinu prsu. V květnu letošního roku jsem již byla na laparoskopii s pravým vaječníkem kvůli cystě, který mi byl odebrán, spolu s vejcovody. Jsem z toho trošku zoufalá a do operace se mi už moc nechce. Upřímně moc nevím, co s tím a plánovaný termín operace se blíží.
Měla jsem dost stresové zaměstnání u počítače, které jsem v září ukončila a a nyní jsem doma.
Na cystu si vávám přesličku se zahřátou solí, přesličkovou tinkturu a piji ledvinový čaj. Děkuji vám za vaši odpověď a přeji krásný den Milena

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele