Téma: Bulka na krku vzadu pod lebkou 2Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-12-19 05:38:05 ukázat v kontextu reset

Eefektivnější by bylo: Na noc na 8 hodin denně na půlvložce asi půl lžíce jako obklad MO, či MO+. Nebo olejem alespoň několikrát denně mazat.

TK 2 kapky na 1 kg váhy + GH 1 čajová lžička (5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/4 čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.

OKHI 1 čajová lžička 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

Černý kulich, či šátek na noc lehce přes oči a nejlépe po bradu výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin.

Katerian 2016-12-16 23:32:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

Prosím ještě o jednu radu. Synovi, v únoru mu budou dva roky, se cca před rokem udělala vzadu na krku bulka. Je hmatna v prostoru pod lebkou mezi vazy a páteří. Není pohledove vidět, nahmatala jsem ji, když jsem mu odsavala nudličky a držela ho za krkem, aby se nemrskal. Tehdy měl rýmu nepřetržitě skoro celou zimu. Boule je celou dobu stejně velká, cca velikostí hrasku. Malej nemá žádné potíže. Letos jsme rýmu ještě neměli. Zuby mu už narostly. Je možné se bulky nějak zbavit a mohu s ním na očkování proti spalnickam?

Dekuji

Zavadilova

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele