Téma: Svědění zhoršující se před menstruací, výtok, zánět a čepy v krku, plíseň na na palci u nohy 45X170/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-12 06:50:08 ukázat v kontextu reset

Na mytí používat dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

Kožní problematické partie tamponovat dle potřeby RK-S , ale protože ještě není povolena k prodeji, tamponujte zatím RK vícekrát denně. A na noc mazat Dubovou mastí RM.

V době poševních potíží před menses do zlepšení doporučuji aplikovat RK ředěné bezprostředně před aplikací 1:4 s vodou pomocí gumového násadce na injekční stříkačce (5 ml) do pochvy 1-4x denně.

RK z rozprašovače 2-10xD stříknout do krku na čepy a zarudlá místa (raději i zbytečně).

GK + LPK 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Mimo vaginální potíže naopak:

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1x denně na noc (+ dámská vložka zevně kvůli vytékání nevstřebaného), MO+  aplikovat i před případnou erotikou.

Detox:

OKHI + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Vícekrát denně vždy po 1-2 hodinách tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat. Bez pohybu si stálým sezením odkrvujete tělo od pasu dolu, což nahrává jak plísním, tak i všem ostatním mikrobům.

Zadbalon 3-4x denně ½-1 minutu. Nohy nenechat prostydnout, to raději více topit.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.



Je toho na vás hodně, ale protože jste dlouhodobě přidušená a od toho překyselená, jede váš organizmus ve stresovém režimu, kterým kompenzuje potřebu zalézt do nory k zimnímu spánku. Osobně bychom si asi řekli více (Osobní poradna), ale začněte zatím těmito radami a postupně v sobě objevte babu kořenářku.

Šáry 2017-01-10 10:17:14 ukázat v kontextu reset

Již dělší dobu ( cca 3 roky ) trpím svěděním pokožky, zejm. v oblasti třísel,konečníku a jedno ložisko je také na levé ruce v podpaží. Svědění se v poslední době zhoršilo a pravidelně se zhoršuje každý měsíc cca týden před menses, někdy se přidá i lehký výtok nebo zánět. Kožní lékařka mi vždy napíše nějakou mastičku, která ale zabere jen na chvíli ( zmírní svědění),ale příčinu zřejmě neléčí, neboť problém přetrvává již dlouho a nyní se spíše zhoršuje.Dříve jsem také trpěla hodně na angíny ( léčené ATB), v krku se i dnes často tvoří čepy, ale průběh není jako angína, tzn. v krku mně nebolí, nemám teploty, ale cítím specifický zápach z úst a mám pocit, že zhoršení svědění kůže jde ruku v ruce i se zánětem v krku. Vždy když pocítím "zánět" v krku, v krátké době se zhorší i potíže se svěděním kůže či gynekologické potíže. Můžete mi,prosím, poradit, co by mohlo být příčinou a doporučit léčbu ? Věk 45 let, výška 170 cm, váha 70 kg, tep v klidu 75/min. Ještě mi napadlo (možná to může mít také souvislost ) na palci u nohy (pod nehtem) mám také již delší dobu plíseň, které se nemohu zbavit. Děkuji moc za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele