Téma: Zánět čelistních dutin, zalehlé uši, oteklé sliznice ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-12 06:56:18 ukázat v kontextu reset

RK stříkat rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) neředěné do krku, 2-8x denně. Za nadšeného řevu to zkuste 3xD dle potřeby z rozprašovače při pokusu o nádech stříknout i do nosu. Prostě očekávejte bombu čenichovku.

TK + LPK 2 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ½ čajové lžičky + Q10-Se-E 1 tableta, pít mimo jídla (30 min před jídlem, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně, dlouhodoběji dle potřeby. Nyní mám v procesu schvalování proti této potvoře směs Lichořeřišnicovou (LIK), která bude k dispozici asi až v lednu.

OKHI + AO ½ + 1 lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.



Dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 min. 6-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Eukalyptová silice za studena volně odpařovaná stimuluje tvorbu řídkého, odkašlávacího a čistícího hlenu v plicích.



Nasivin, Sanorin se nesmí požívat déle jak týden, jinak hrozí dlouhodobé až trvalé poškození sliznice nosu (Rhinitis medicamentosa).

Místo nahřívání soluxem lze použít žehličku ze vzdálenosti 10-20 cm na 10 minut v podvečer a při tom si střídejte prsty před očima, aby jejich kost omezila IF záření  v oka, aby se vám neudělal šedý zákal a buďte silně bdělá, aby se vám neudělal klimbnutím na čele rudý obtisk žehličky nastavené na len. Potom čelenku nebo policejní kuklu (máme skladem).

efiona 2017-01-11 17:04:40 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,,
moc prosím o radu. Jsem léčena s akut. zánět. čelist. dutin. Po dobrání antibiotik-14 dní, a odsávání hlenohnisu ukázal kontrolní RTG už bez hladinky, ale stále hyperlase sliznic. Jsem z toho nešťastná - od začátku mi nejde nic vysmrkat. Abych mohla dýchat, musím používat kapky Nasivin, Sanorin - bez nich se mi nos neuvolní - i tak nevysmrkávám. Dostala jsem už i kortikoidy. Zkoušela jsem inhalovat, biolampu, mořskou vodu, sinupret už 2. balení. Když už jde něco ven - tak jedině vzdadu hustými hleny přes krk. Trvá to už měsíc - mám zalehlé uši a praská mi v nich. Prosím je nějaká možnost, aby mi sliznice splaskly a já mohla smrkat?
Předem moc děkuji, Eva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele