Téma: Bolest pod levou lopatkou do boku a podpaží 37X162/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-31 05:28:46 ukázat v kontextu reset

Podle popisu jde typicky o blokády páteře. Zkuste to rozblokovat, viz moje videa, a Zadbalonem (preventivně minutu i 4xD), nebo budete muset za mnou - v tom případě vezměte s sebou někoho, komu to na vás ukážu, abych nebyl vaše poslední záchrana, ale on (ona, oni, ony, okdovíkdo). Ostatně stejně asi budete mít potřebu přijet, protože je ve vás i podle vzdálené aury něco mimořádného, co asi tušíte, a já vám to potvrdím. Navíc lze totiž očekávat, že se blokáda bude opakovat.

Lze mazat lokalitu 1-2x denně směrem od páteře do podpaždí K1 asi 2-4 minuty, následně 5-10 minut MO+ směrem k srdci. Přebytek setřít a zateplit.

Přidat lze:

Mimo jídla pít AK + CK 2 + 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD.

kajaaspol 2017-01-30 17:51:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den Dědku kořenáři,

moc Vás zdravím a děkuji za Vaše stránky, které už několik let pravidelně čtu. Prosím Vás tímto o radu.
Jsem žena, 37 let, 162 cm/55 kg, tep v klidu 62, práce napůl PC, napůl pobíhám v terénu, baví mě a naplňuje. Samoživitelka, dva kluci skoropuberťáci, 3 x týdně pravidelný pohyb - pilates a joga.
Snažím se zdravě stravovat, občas zhřeším. Neodpustím si kávu, ale pracuji na tom.
Cca 2 týdny mě snesitelně pobolívá, tlačí, v oblasti levé lopatky, spíše pod ní, směrem do levého boku a podpaží, někdy i lehce dopředu do hrudního koše v podžebří. Ve stoje ok, vsedě horší. Poslední dny cítím jak mi to "táhne" i do paže, nevím, jak to přesněji popsat. Nemám žádné trávicí potíže ani potíže s močením. Přecházela jsem k nové obvodní lékařce, krev ok, moč ok.

Prosím, mrknete se na mě? Dlouhodobě užívám Vaše přípravky, nalačno MO+, dále K12, JK a TK.

Velice Vám děkuji za Váš čas!

S úctou,
Kája

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele