Téma: Alopecia areata 8X133/26

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-09 05:41:18 ukázat v kontextu reset

KK ředěným vodou 1:1 těsně před vetřením do postiženého místa obden.

CK 1 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 2-3 čajové lžičky (5-7 ml) do 1-1,5 dcl vody, pít během dne. Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKH 1 čajová lžička, užívat do pokrmu, nebo po jídle 2x denně (ideálně ráno a v poledne, nejpozději 4 hodiny před spaním).

Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 4-6x denně. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.

BEN7 náramek použít jako ne příliš volný náhrdelník (nesnáší vlhkost) a nosit to dle možností stále. Bude potřeba asi 45 kuliček a z toho asi bude několik rezervních. Měnit kuličky doporučuji až ztmavošednou vlivem kůží vylučovaných odpadních látek.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na spaní Sanogel 1-2 lžičky rozmixovat do 75-125 ml vody + 26 kapek Dobromyslová směs NK (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex malý 1 tableta.

Aďa Kapustová 2017-02-07 21:16:27 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň,

mojej osemročnej dcére (133 cm, 26,5 kg) už po druhýkrát vzniklo ložisko vypadaných vláskov na hlave. Prvýkrát to bolo minulý rok v čase Vianoc, keď predtým pred dvoma mesiacmi prekonala v škole nepríjemný zážitok, po ktorom bola nešťastná a celý deň ju bolela hlava. Tento rok nič také nepríjemné nezažila, ale alopécia sa jej takmer presne na deň objavila znova. Vlásky jej minulý rok asi po troch mesiacoch začali znova rásť. Trápi ma tento jej stav. Ide o autoimunitné ochorenie. Nemáte, prosím, skúsenosť s podobnými ochoreniami? Ako by sme mohli ovplyvniť jeho priebeh? Za Vašu odpoveď a rady vopred veľmi pekne ďakujem.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele