Téma: Zánět štítné žlázy chronický v těhotenství 37X170/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-18 07:24:21 ukázat v kontextu reset

Na chronický zánět se mi to nějak nechce věřit, asi bych si to ověřil termokamerou (nutno osobně do Osobní poradny). Nosíte spíš asi hlavu dopředu jako Spejbl a Hurvínek a kolem C5 si uskřinujete nervy odstupující od míchy. Narovnejte šíji.

Vyprsit se jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

TK + VK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + KELP 2 tablety, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI ½ lžíce 2x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička 3x denně po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 3-5x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Mimo uváděné taneční dny: Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.

MO+ na hadřík, nebo vložku obden 1 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk a štítnou žlázu zafixovat např. šátkem, aby se mohl olej celou noc vstřebávat.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Pro snadnější porod doporučuji Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml na noc + dámská vložka (zevně!), MO+ aplikovat i před případnou erotikou. Mazat také prsa, zadek, stehna a břicho proti striím.

HV 2017-02-17 13:36:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Novotný,
prosím o radu, jak řešit chronický zánět štítné žlázy, který mi byl tento týden diagnostikován z krve a následně paní endokrinoložkou následovně: v 11. Týdnu bezproblémového těhu (počato přirozeně a poměrně rychle – několik měsíců) mi byl diagnostikován chronický zánět štítné žlázy + hypotyreóza. Dle ultrazvuku žláza nezvětšená, bez rezistence, bez patol. LU, lehce nehomogenní, hypogenní setřelé textury, bez uzlů, s difuzní lehkou hyperprefuzí LU-0. Nasazen Euthyrox 50 mikrog. 1xD. Z typických symptomů pouze zimomřivost, suchá kůže v zimním období v okolí úst a kořen nosu, bez alergií. V mládí 7-10 let diagnostikována snížená imunita (časté angíny) a záněty ledvin, od té doby na občasná nachlazení, jinak zdravá bez užívání léků. V rodině potíže se ŠŽ nejsou. Po zmíněných krevních testech na gynekologii nasazen Tardyferon (železo) 2xD.
Žena 37 let, 170 cm, 67 kg, sedavé zaměstnání (technické + PC, stres minimálně) + 2-3x týdně 2 hodiny tanec pravidelně dlouhodobě. Tep 116/71 (trvale spíše nižší, občasné problémy s nízkým tlakem).

Děkuji moc za odpověď a přeji pěkný víkend
Hanka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele