Téma: Zánět dvanácterníku u kuřáka 60X153/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-20 05:51:02 ukázat v kontextu reset

Nešetřete příště Vás dotaz i uvedením váhy, výšky, tepu.



O kouření a jeho vlivu na tělo je napsáno mnoho a podle Vašeho dotazu sama dobře víte, že pro tělo není přínosné. Stejně tak bude dráždit až poškozovat sliznice. Poškozené sliznice se musí o to více obnovovat. Více opravných procesů = vyšší rizika rakovin. Toliko velice stručně.



MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.

Následně na zapití oleje užívat:

HK + REK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Panthenol 2 tobolky + Q10-Se-E 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OO + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.

Místo cigarety dle možností dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Zadbalon 3-6x denně ½ minutu. Případně by bylo vhodné páteř masírovat směrem od kostrče k hlavě MO+. Potom přebytek setřít a zateplit!

kouření 2017-02-19 09:08:50 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, mám mírný zánět dvanácterníku a hledám léčbu, která bude šetrnější než chemické léky.Je mě 60 let a jsem žena. Přečetla jsem si Váš článek, jsem ale bohužel kuřák(stydím se, že až teprve můj zdravotní problém mě vyburcoval k tomu, abych se s tím snažila přestat). Mám otázku..v článku píšete, že sliznice se musí obnovovat u kuřáků rychleji a je tam i něco o rakovinových buňkách při tak rychlé frekvenci.Nevím jestli jsem to všechno dobře pochopila(asi spíš ne).Mohu požádat o podrobnější vysvětlení, popřípadě o laskavou radu, jak se zbavit zánětu.Moc děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele