Téma: Bolesti při chůzi i stání v bedrech i v kyčlích, brnění nohy, atrofie lýtkového svalu 53X168/64

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-20 19:26:32 ukázat v kontextu reset

Podle popisu to vypadá na chronické zanášení vaziv JONem v terminálním stádiu. Tedy detoxikovat pilně a cvičit s citem, dokud se kolagen trochu nezregeneruje.

Vícekrát denně dle možností vždy po hodině tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

AK + KK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10-Se-E 1 tobolka + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Problémové partie a bolestivé lokality mazat K1 směrem k srdci 2 minuty a hned potom masírovat pomalu a snesitelnou silou 5-10 minut MO+, přebytek setřít a celé to zateplit.

Pro podporu detoxikace těla:

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Jirina65 2017-02-19 19:59:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,prosím o radu.Od mala mírná skolióza (10°),která nevadila.Nyní je mi 53let,64/168,tep 68,menzes není 4r.,zaměstnání lehké.Před 4lety denzitometrie,na páteři 130%,kyčle100%.Užívání HS-Gynovel 1,5r.,další rok Fytofem a nyní Sarapis.Před 2r lehčí projevy na zádech,nejdříve do pr.třísla a boku,pak do bed.páteře a pr.kyčle.Loni zhoršení v bederce tak,že nemohu běhat a stále to graduje,pravý steh.sval vzadu táhne a noha brněla.Brnění není po Mc-Kenzieho cvicích.Ortoped nabízí reha,nebo operaci.Stále cvičím,posiluji svalstvo,nic však nepomáhá,bolest se stupňuje,zejména v bedrech a vpravo od páteře a nyní i v obou kyčlích.Nemohu stát na jednom místě,při chůzi odpočívám,atrofuje lýtkový sval na l.noze a projev. urg. inkont.Vkrvi hraniční hodnotyFE.Předem moc děkuji za odpověď.JM

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele