Téma: HPV virus, konizace, kvasinky a RK 38X180/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-22 04:44:42 ukázat v kontextu reset

RK po zředění vodou těsně před použitím 1:4 aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce do pochvy 2-3x denně. Nekomfortní pocity se objevují, ale ze zkušenosti klientek by neměly být nesnesitelné… zkuste to nejdříve do úst, kde je sliznice podobně citlivá, ale rychle to můžete při nepříjemné reakci vyplivnout a nalézt vhodnější ředění. RK reagují svými tříslovinami se všemi kontaktními mikroby, viry, plísněmi, parazity. Imunita je v háji od překyselení a to od zanedbaného dýchání a to od psychovypětí a to od neradostných priorit a ty od politickospolečenskolidské situace a ta od těch, kteří stanovují podmínky existence člověka v CZ, takže za to vlastně vůbec nemůžete…



Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml na noc + dámská vložka (zevně!).



Více do Osobní poradny.

Trrr 2017-02-21 11:05:43 ukázat v kontextu reset

Zdravím, mám jít za 14 dní na konizaci děložního čípku s druhou přednádorovou fází léze na čípku. Zároven se mi přemnožily kvasinky, tak na doporučení kámošky zkouším vaše dubové kapky v kombinaci s MO, ale po první večerní aplikaci se trochu bojím pokračovat, protože mně v noci budily pálivé pocity uvnitř, tak jsem pouze ráno aplikovala další MO. Kámoška prý nikdy takové nepříjemné pocity po RK nemá. Můžu přesto pokračovat? Mohly by snad RK působit i na HPV virus 16+ (a kdoví jakej ještě)? 38,5 let, výška 180 cm, váha tuším cca 68 kg, tep mi ted vyšel na 85/min, odpradávna neurotik, co mnoho let aplikoval homeopatii dr. Stehlíka, nyní u něj biorezonance na posílení imunity, ale poslední dobou to už moc nefunguje, prostě celkově dlouhodobě imunita docela v háji. Moc díky!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele