Téma: Játra poškozená po lécích, únava po zátěži, krvácení z nosu a dásní ?Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-23 04:50:38 ukázat v kontextu reset

Tu lžičku ostropestřece si rozmixujte v kávomlýnku a vhoďte do 200 ml vroucí vody, nechte 15-20 minut spařovat pod pokličkou a potom to pijte po jídlech 2-3xD. To by pro začátek mělo být pro váš organizmus velmi šetrné. Zhruba za měsíc se objednejte do Osobní poradny a budeme konkretizovat případné pokračování, protože v obecné rovině je všechno kolem jater velmi drahé a výsledek dosti nejistý.

Ronny 2017-02-22 09:18:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Moc Vás prosím o radu. Včera jsem užil ostropestřec mariánský v dávce 1 lžičky. Rozkousal jsem ho a děli se strašné věci. Játra jako by začala hořet a cca 12 hodin jsem měl velkou bolest v zátylku, která střílela do čela. Začali mi strašně brnět ruce. Od roku 1999 mám po přeléčení boreliozy zvednuté jaterní testy Alt 1,8 a Ast 0,9. Gmt 0,98.
Pivo piji jen o víkendu. Podobné problémy mi činí i regalen, nebo Aloe vera. Sono jater prý je v pořádku. Před šesti lety na sono měli játra šedou barvu..nyní ok. Netoleruji smažené, tudíž ho už 6 let nejím. Vadí mi vydýchaný vzduch a pach jakýchkoliv chemikálií. Nyní jsem na nemocenské. Občas se mi z nosu pustí krev a to samé z dásní. Dle doktorů je krev kromě elevace jater v pořádku. Pokud se fyzicky zatížím, tak jsem z toho 14 dnů nemocný a trpím strašnou únavou. V roce 2012 se mě snažili přeléčit na boreliozu a chlamydie, a po třetí aplikaci cefalosporimu do žíly jsem nemohl dýchat a padnul mi tlak. V roce 1999 kdy jsem měl 55 lahví g penicilínu do žíly se ty játra pokazili. Od té boby mám problémy. Je to začarovaný kruh. Naposledy jsem skončil v nemocnici jakoby s infarktem..tam se mi vysmáli a do žíly dali bez mého vědomí hořčík a diazepam. To se pak děli věci. Padl mi tlak na 80/30 začali se třást nohy..opravdu hrůza. Poraďte jak se mám léčit? Ronny

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele