Téma: Opar na hýždi opakující se, vícečetný, kojení ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-25 06:42:47 ukázat v kontextu reset

Svědící výsev tamponovat RK na 2-10x denně, jinak lokalitu mazat MO+ 1-2x denně, přebytek setřít, aby to neschlo na pokožce.

BK + TK + GK 3 + 2 +2 ml (dávkovat lze kapátkem) + Práškový vitamin C 1/3 lžičky do 2-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem) + k tomu Q10P 1 tableta + Eleuterokok 1 tableta + Golden Yacca 1 tobolka. Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Na posílení detoxikace těla:

OKHI + AO ½ + ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Na noc Sanogel 1-1,5 polévkové lžíce mixovat do 1-1,5 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Více už jedině přijít do Osobní poradny.

Karoli 2017-02-24 08:34:06 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu v následujícím případě. Cca 10 let trpím na herpes vyskytující se na hýždi. Dle stěru se jedná o herpes simplex. Výsev 2-3x za rok, během těhotenství celkem 4x. Nyní jsem půl roku po porodu, výsev od porodu již popáté. Poslední výsev - při hojení jednoho oparu se tvoří druhý, postupně vzniká několik oparů. Na dezinfekci jsem používala propolisovou tinkturu (na tee trea mám již alergii, dříve fungoval) a následně mast Herpesin. Tablety Herpesin nemohu užívat vzhledem ke kojení. Na posilování imunity mi byla vzhledem ke kojení doporučena Hlíva ústřičná, tu nyní užívám 2x denně 600mg, ale chápu, že se jedná o dlouhodobé braní. Už jsem zoufalá, nerada bych nakazila miminko. Napadá Vás prosím řešení, aby se alespoň omezila četnost výsevu? Nejlepší by samozřejmě bylo výsevům zcela zabránit . Děkuji. Karoli.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele