Téma: Zápal pohrudnice, tekutina na plicích po chřipce se zápalem plic 61X164/45

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-25 06:43:18 ukázat v kontextu reset

Sifon zatím ne, ale zkoušet Ještěrčí dech s nenásilným úsilím, to ano.



RK nejlépe rozprašovačem (lze použít na 50 a 100 ml lahvičku) 4-10x denně.

PK + TK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GP 1 polévková lžíce (10 ml) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem) a tím zapít 1-2 lžičky MO+RO+. Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI ½ lžíce 2x denně (snídaně-oběd) nejlépe do jídla, nebo při jídle (když k večeři, tak ne 6 hodin před spaním).

MO+ mazat 1x denně nebo obden hrudník od středu do podpaždí. Také tím lze masírovat záda směrem ke lbi. Potom setřít a zateplit!

Na krk jako nepříliš volný permanentní náhrdelník BEN7 náramek (nesnáší vlhkost!).

Vůkol vonět na misce za studena Eukalypt. Asi by byla vhodná a bohužel i celkem drahá i filtrace vzduchu Elektrosolnou jeskyni Salin plus.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Stravu odlehčit. Ideální ve Vašem případě každý den masový vývar pro posílení těla.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

medvídek Míša 2017-02-24 08:46:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, vážený pane Břetislave. Po 30 letech jsem prodělala těžkou chřipku, komplikovanou zápalem plic. Nyní tekutina na plicích a zápal pohrudnice. Mám být v klidu, v teple, užívám metamizol na bolest a codein na noc.(2x denně ostropestřecovou kaši s hlívou). Bolí celý hrudník,odkašlávám, kontrola na plicním v úterý. Dosud mi bolest a dušnost nedovolily cvičit a dýchat sifonem. Prosím, poradíte mi, jak lépe nemoc zvládat? Děkuji předem a loučím se s přáním všeho dobrého.
61 let, 164cm, 45 kg, TK 130/80, P 81/min, SpO2 94%

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele