Téma: Zánět slinivky chronický, velká únava, teplota, časté virozy 32X

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-26 05:23:16 ukázat v kontextu reset

RK nejlépe rozprašovačem (lze použít na 50 a 100 ml lahvičku) 4-10x denně stříknout do krku. Do zahraničí vzít sebou, takže bych si koupil ještě 100 ml pro cestovní potřeby + další rozprašovač.



Patrně nosíte hlavu dopředu jako Spejbl a Hurvínek a kolem C5 si uskřinujete nervy odstupující od míchy. Narovnejte šíji jako dáma.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

SK + PK+ VK 3 + 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně nejméně měsíc.

OKHI ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, po jídle 3xD a přidat ½-1 lžičku Dologran (v éšopu typ J s jódem).

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu. Mám pocit, že kolem Th11/12 bude propadlý obratel do břicha o 3-4 mm = dobře zřetelné při předklonu. Proto cvičte ještě Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.

MO+ na hadřík nebo vložku obden 1 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk a štítnou žlázu zafixovat např. šátkem, aby se mohl olej celou noc vstřebávat.

Šíji (krční páteř) masírovat v nahrbené pozici (brada na hrudník) od lopatek ke hlavě MO+ 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.



Do Vámi popsané stavy přidat masové vývary a vejce domácích slepic. Maso mohou sníst blízcí.

Simčas 2017-02-25 12:51:54 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 32 let, mám 5letou dceru a již 2 roky mě trápí potíže se slinivkou (bolest v levé části pod žaludkem a občas střílí do zad), byla jsem na gastroenterologii, prováděno vyšetření žaludku, sono slinivky, z krve zjištěna zvýšená hodnota pankreat. amylázy, žaludek čistý, do toho zjištěny vysoké hodnoty protilátek IgG a vyšší protilátky štítné žlázy, takže jsem nově i v pozorování kvůli štítné žláze. Již půl roku mě k tomu trápí i neustálá teplota 37, celková únava i při menší fyzické zátěži, a to jsem byla velmi aktivní sportovec se zdravou životosprávou. V prosinci a lednu jsem dvakrát po sobě prodělala zánět průdušek a doteď mě bolí v krku a na hrudníku. Za 5 dní odlétáme na dovolenou do Mexika, tak se bojím té cesty, jelikož přijdu z práce domů a jediné, na co se těším, je postel a spánek, který je ale přerušovaný.

2 roky nejím maso, pouze ryby, nejím lepek a omezuji mléčné výrobky.
Jím hodně čerstvého ovoce a zeleniny, vůbec nesladím.

Hlavní, co bych potřebovala, je získat ztracenou energii, vitalitu a najít duševní klid, jelikož tím, že jsem neustále nemocná, nejsem na tom ani psychicky dobře.

Předem děkuji za jakoukoliv radu, doporučení a přeji pohodový víkend. Simča

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele