Téma: Leptospiróza zotavování 38Y178/78

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-06 06:28:03 ukázat v kontextu reset

HK + SK 3,5+3 ml + GH 1 lžíce do 2-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ½ čajové lžičky + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 1 tobolka, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-4x denně. Po měsíci přejít na HK + CK nebo dle citu.

OKH + AO ½ + 1 lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech. Při depresivních náladách, při problémech se spánkem 20 minut dýchat Sifonem.

Zadbalon 3-6x denně ½ minutu.

RK z rozprašovače preventivně 2xD do krku (akutně-li, až 10xD).

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na mytí i používat pokud možno dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

kokizrole 2017-03-05 19:06:39 ukázat v kontextu reset

Dobry den Bretislave
Jmenuji se Jirka Karbus. Ziji na zapadnim pobrezi Irska a slysel jsem od vas same dobre veci.
Jsem fotograf divoke prirody a pred vanoci jsem prodelal Leptospirozu.
Byl jsem 6 dni v nemocnici, napojeny na kapackach a po zjisteni diagnozi zacal brat antibiotika proti nemoci. Po fyzicke strance jsem se dal dohromady velmi rychle, ale bohuzel me stale trapi psychozi, stridani nalad a kratke deprese. Docetl jsem se, ze je to bezne pri zotavovani s teto nemoci. Jsem velmi aktivni a pozitivni clovek, milujici prirodu, sportovec a stravuje se velmi zdrave. Je mi 38 let 178cm vysoky a 78kg tezky. Prodelana Leptospiroza je zatim nejvetsim zasahem do meho zivota a popsane stavy me velmi trapi. Lekarum moc neverim. Jsme velmi prirodni rodina a proto jsem se obratil na vas. Byl bych vdecny za jakoukoliv radu.

Moc vam dekuji

Jirka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele