Téma: Kojení, podpora tvorby mléka, podpora imunity 33X172/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-07 05:54:47 ukázat v kontextu reset

Ve Vašem případě:

TK 3 ml + GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 lžíce do 1,5-2,5 dcl vody (uvedeného čaje), připravovat 4x denně, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Užívat bude třeba dlouhodobě. Imunitu lze posílit přídavkem 1/3 lžičky Práškového vitaminu C.

OKHI ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

RK s rozprašovačem (lze použít na 50 a 100 ml lahvičku) neředěné stříknut do krku, 3-10x denně dle potřeby.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.



Pro dítě na plynatost skrz mléko, i pro Vás na kojení dělat si fenyklovo-anýzový čaj 1 čajová lžička semen na šálek ¼ hodiny spařit a vy pít 2x denně. Dítě masírovat na zádech od zhruba poloviny směrem ke hlavě s MO a také pohybovat nohama v imitaci chůze či jízdy na kole.



BEN7 náramek kolem krku jako nepříliš volný náhrdelník, u dětí cca 20-30 kuliček. Nesnáší vlhkost, jinak lze nosit dlouhodobě do vyčerpání stříbra a zešednutí. Hlídat proti spolknutí staršími dětmi, např. dáním šátku na kuličky.

januska 2017-03-06 09:57:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu, ako podporiť tvorbu mlieka pri kojení, najmä k večeru mi tvorba klesá a zároveň ako popri kojení podporiť imunitu, opakujú sa mi prechladnutia, ide najmä o kašeľ a horúčku, ktorú som pred tehotenstvom mávala výnimočne. Často je to zhoršenie z večera do rána.
Je možné zároveň v tomto období eliminovať padanie vlasov, tento problém mám od puberty, vlasy mi síce rýchlo rastú, avšak vypadávajú vo zvýšenej miere, teda ich mám dlhodobo riedke.
Zároveň sa Vás chcem spýtať, čím by bolo vhodné podporiť uvoľňovanie vetrov, tzv. prdíky u bábätka (dvojmesačné dieťa) a ako presne aplikovať používanie BEN7 pri očkovaní a prerezávaní zúbkov.
Ďakujem.

Hric Dzurišinová

Informácie:
pohlavie: žena,
zamestnanie: materská dovolenka, predtým sedavé zamestnanie plus šport cca 2 x do týždňa,
výška: 172 cm
váha: 68 kg
vek: 33 rokov

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele