Téma: Bolest břicha, vracející se borelióza, mycoplasma 10X145/29

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-09 06:21:05 ukázat v kontextu reset

Dýchát Sifonem 4 asi 5-10 minut 3-6x denně. Měla by i natrénovat Ještěrčí dech. A na spaní černý kulich až pod bradu.

SK 1 ml + TK 1 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 3 čajové lžičky (6 ml) do 1-1,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 4x denně.

OKHI 1 čajová lžička 2-3x denně obvykle s jídly nebo při jídle (ne 3 hodiny před spaním).

RK z rozprašovače 2-7xD do krku.

Zadbalon 3-6x denně ½ minutu. Nebo páteř 1xD masírovat od kostrče k hlavě 5-10 minut MO. Potom přebytek setřít a zateplit! 4xD Novpoklony 4-7 a ZLZ 1-2. Viz moje videa.

Pokud možno stále nosit BEN7 náramek jako nepříliš volný ani těsný náhrdelník – nesnáší vlhkost.

Na noc Sanogel 1 polévková lžíce mixovat do 1-1,5 dcl vody + Dobromyslová směs NK 22 kapek (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex malý 2 tabletky.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.

1Monika 2017-03-07 21:01:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

prosím co byste mi doporučil pro dceru - 10 let/145 cm, 29 kg.
Od narození má problémy s bolestí bříška - bolí jí pod pupíkem/ chuť k jídlu má. Bolest je někdy stálá,- celé dny - řekla bych , že více po jídle, někdy křeče (stravuje se zdravě, spíše lehce). Absolovovali jsme s ní sono břicha, imunologii (velmi rozsáhlé testy- celiakie v pořádku, autoimunity také) a má také neustále se vracející boreliozu - již několikrát přeléčenou 2 mesíční kůrou atb. po té byliny na boreliozu - za 2 měsíce je to zase nazpět. Vždy byla veselá, šťastná, nyní je úzkostná, všude se bojí, bolí jí tělo, po každé námaze je nahromadě. Dále má ve výsledcích yersinie a plicní mycoplasma. Mám pocit , že neustále lečíme atb. a nic se neděje ,- vždy to na chvíli ustoupí a potíže se opět vrací. Už jsme z toho zoufalí, má i hodně zameškaných hodin ve škole. Do školy (je to typ Montesorry školy - takže opravdu není stresovaná) chodí moc ráda, baví jí to tam.
Zkoušíme vše možné/nemožné. Poradíte nám?
Moc Vám děkuji za odpověď. Monika

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele