Téma: Nespavost 53X152/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-12 06:33:09 ukázat v kontextu reset

Vypadá to, že jste pod vlivem katecholaminů vyroněných v přidušení z nadledvinek.



Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. Po Sifonu sáhnout při nespavosti také v noci.  A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

KK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-4x denně a lze přidat i 1 lžíci GH.

Detox:

OKL + AO ½ + ½ lžíce 2 denně (1-1-0 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 1 + 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle (lze i pivo nebo pito).

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 1,5 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5-2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + DMAE 1 tableta.

Zadbalon 2-6x denně (dle potřeby) ½ minuty. Večer si udělat dynamickou procházku se zadýcháním a hůlkami nejméně na 4 km (postupně).

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Sám si chválím na spaní a vřele po víceleté zkušenosti doporučuji: BioMat Professional Protože umožňuje velmi dobře noční spánkovou dynamiku (také chrání klouby při ležení na boku) a ještěrčí dech 3 typu než usnu.

berka 2017-03-11 18:49:05 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,v polovině prosince jsem bezduvodně přestala spát.Nespala jsem celé noci trvalo to měsíc pak jsem začala mít psych.problémy i ve dne z obavy večera,nasadili mi mitrozapin na noc nejdříve dobrý,ale nyní zase začínám nespat pouze bdim Byla jsem i na harmonizaci čaker,nechala změřit zony..bylo mi řečeno že je to forma depresí Žádné psych.problémy stres jsem předtím neměla.Začínám být zase strašně unavena bojím se zase večera.již nevím kudy kam od 1/2ledna marodím.Mitrazapin mi moc nevyhovuje zpusobuje mi syndr.nekl.nohou Mám sed zaměstnání věk 53 výška152 a váha 53kg dva roky po přechodu bez jakých- koli problémů.děkuji mnohokrat za Vaši radu Iva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele