Téma: Cysta na vaječníku 50X162/77

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-18 17:36:00 ukázat v kontextu reset

Cysty jsou většinou z nevyzrálého vajíčka. Patrně problémy s bederní páteří, studené nohy (které prochlazují pohlavní orgány).

VK 3 ml + GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 lžíce + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky, připravovat 4x denně, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Užívat bude třeba dlouhodobě.

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml na noc + dámská vložka (zevně!).

OKL + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2x denně (dopoledne a odpoledne) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Sinflam 1 čajová lžička, míchat a užívat 3x denně po jídle + 1x denně tabletu Vápník s D3.

Dýchat Sifonem 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-3x denně, časem lze snižovat četnost a prodlužovat čas. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Po měsíci najet na cvičení: Novpoklony 5-15 + ZLZ 2-3x denně + Zadbalon 3-6x denně ½ min.

Bederní pás (nosit od kostrče výše), záda i nohy mít vždy v teple, nenosit podpatky, chodit měkce přes špičky.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.

Do oblasti si přikládejte na tělo malý do 10 cm reproduktor s oblíbenou hudbou. Ideální jsou hlubší mužské sbory. (magnetický a vibrační vliv.)



Kyčel mazat 1-2x denně směrem k srdci K1 2 minuty a po vstřebání 5-10 minut MO+ směrem k srdci (celé stehno až nad kyčel), přebytek setřít a lokalitu zateplit.

Zajíčka 2017-03-16 09:05:09 ukázat v kontextu reset

Vážený pane Nový,
mamce (50 let, 162 cm, cca 77 kg, v domácnosti) byla zjištěna cysta na vaječníku. Bude se čekat do května, jestli je to na operaci, nebo ne. Vím, že se jako u každé nemoci jedná o duchovní příčinu a snažím se mamku podnítit k tomu, aby v sobě neživila staré křivdy a cysta dál nerostla. Je to ale pro ni obtížné chceme léčení podpořit přírodní cestou. Co by mamce pomohlo? (Toto je akutní problém, krom tohoto "nového" problému ji dlouhodobě bolí kyčel a má několik let krev v moči z příčiny jakéhosi oslabení, pravděpodobně v důsledku dřívějšího častého nachlazení ledvin a močového měchýře.) Mně jste před nedávnem moc pomohl identifikovat příčinu potíží, děkuji Vám, jsem vděčná i za Vaše výuková a vtipná videa na youtube, ještěrčí dech nebo novpoklony jsou opravdu super . Produkty jsou též vyladěné, mají duši. Děkuji.
Eliška

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele