Téma: Lícheň na stydkých pyscích 40X166/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-18 17:36:56 ukázat v kontextu reset

RK tamponovat pysky (těsně před použitím ředit 1:2-4 s vodou a hned použít) do pochvy aplikovat (pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml) v případě nákazy 1-4x denně (těsně před použitím ředit 1:4 s vodou a hned použít) + dámská vložka.

Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml na noc + dámská vložka (zevně!), MO+ aplikovat i před případnou erotikou a na pána také (bude i spokojenější.

Na noc pysky mazat MOM-Ag jemnou vrstvu.

TK + GK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI 1-2 lžičky 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody, užívat po jídle, 3x denně.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Na mytí používat dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře. Vhodné i po stolici, kdy hrozí infekce ze stolice, kde jsou tyto bakterie běžné.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.

Jana130 2017-03-16 13:49:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
jsem žena 40 let, 166 cm, současná váha asi 67 kg. Ještě na mateřské dovolené (18 měsíců dcera a ještě mám syna 4,5 rok). Z domova se snažím pracovat (reklamní agentura), ale dcera v noci moc nespí a uspává jí kojení takže min 3-4x v noci vstávám resp. dcera spí s námi v posteli. Poslední cca 2 roky stres kvůli společnému soužití s tchyní (přepsala na nás byt a podmínkou bylo společné žití) ohledně výchovy a vaření a všeobecně všeho. Manžel to spíš nechápe, takže se hádáme i spolu. Každý den někam s dětmi chodím, plavání, sokol, solná jeskyně atd. trochu z domova utíkám..
Od prosince 2016 mám problém s pochvou resp. se stydkými pysky. Po několikáté mi gynekoložka diagnostikovala střevní bakterii (Ecoli) a nyní si mám znovu jít pro mastičku - antibiotika (nevím název). U stydkých pysků mi řekla, že to vypadá jako "lícheň" což je prý nevyléčitelné degenerativní onemocnění. A nikdo prý neví jak vzniká a proč vzniká. Mám s tím problém nejen kvůli sexu s manželem, ale mám tam praskliny, které hrozně bolí a zároveň vše svědí. Jsem z toho dost nešťastná a chci to řešit jinou formou než léky, když nic nezabírá (týden si mažu nějakou dělanou mast s kortikoidy). Bohužel jak mám dvě děti jsem dost omezená někam dojet. Četla jsem dotaz jedné paní "ekzém" a asi má něco podobného. Četla jsem i Vaši odpověď. Chci se zeptat jestli by jste mi navrhl seznam produktů které mám užívat. Já bych si je u Vás objednala a nechala poslat.
Moc ráda Vás budu dále doporučovat. Vlastně jsem Vás na stránkách navštívila na základě doporučení z rodiny.

Předem moc děkuji.
.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele