Téma: Dýchací cesty - opakované, časté nemoci - rýma, kašel, průdušky - zvětšená nosní mandle 4Y105/18

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-21 05:33:29 ukázat v kontextu reset

Dubové kapky RK nejlépe rozprašovačem (lze použít na 50 a 100 ml lahvičku) bych zkusil jeden střik do krku, 2-5x denně.

Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 4-8x denně. Patrně budete muset koupit i Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.

PK + TK 40 + 20 kapek (dávkovat naším kapátkem) + GP 2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (v čase mezi 1,5 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI 1 čajová lžička, užívat do pokrmu, nebo po jídle 2x denně (nejlépe dopoledne a odpoledne, nejpozději 4 hodiny před spaním).

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na přední stranu krku pod čelist i na uzliny přiložte na noc vložku s 1 lžící MO.

Vůkol voňte za studena Eukalyptovou silicí.

Záda občas zmasírujte směrem ke hlavě MO (přebytek setřít a zateplit).

Dejdis 2017-03-20 20:02:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den p. Nový, náš chlapec, věk 4 roky, váha 18Kg, výška 105cm, je dost často nemocen na horní cesty dýchací. Dá se celkem říci od nastoupení do školky je týden ve školce a lehce přes týden doma. Vždy to začne "rýmou", přidá se teplota (průměrně 38st) a suchý dávivý kašel, který trvá 2-3 dny, než mu to přejde do vlhkého a jsme teprve schopni odsávačkou likvidovat hleny, které dle mého názoru ho dráždí na průduškách. Tento stav se již opakuje druhým rokem. Vyšetření imunologie vpořádku, alergologie bez nálezu, plicní zjištěna lehce zvětšená nosní mandle-nasazen Flixotide 50 (inhalátor kortikoidy ráno a večer již skoro rok), podpůrná prevence tablety hlíva s rakytníkem a vitamín C, stav se nezlepšuje. Prosím o doporučení dle Vašich zkušeností k jaké nejlépe přírodní léčbě se obrátit. Obvodní lékař mu ze začátku nemoci vždy nasadí kapky, sirupy a často se stává, že mu nakonec předepisuje antibiotika. Předem děkuji za Váš čas. S pozdravem David Král

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele