Téma: Kručení, bublání, škroukání ve střevech 21Y178/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-03-27 21:04:49 ukázat v kontextu reset

Jeví se to jako porucha inervace střev od míchy zatuhlé páteře, kdy střeva jsou atonicky rozvolněná až to v nich „škrundá“. Snižuje se tím efektivita trávení, které se omezuje na škroby a cukry.

HK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem), užívat 3x denně.

JK + 12K 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle, 3x denně.

Zadbalon 3-6x denně 1 minutu.

Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.

Udiány dle videa.



Více už jedině přijít do Osobní poradny.

Danda22 2017-03-25 22:04:40 ukázat v kontextu reset

Omlouvám se doplňuji informace, muž 21 let, 70kg, 178cm.

Dobrý den, jsem už zoufalý a nevím si se svým problémem já ani můj doktor. Byl jsem i na gastru do žaludku a negativní potravinové alergie prý také nemám. Studuji VŠ a neřekl bych že jsem ve stresu.

Zhruba před rokem mě z ničeho nic začalo moje břicho vydávat zvuky jako je kručení, bublání, škroukání a přelévání obsahu ve střevech. Kolikrát úplně cítím jak to mnou protéká. Už i vypozoruji kdy mi zakručí v břiše dostávám jakoby tlak do břicha a pak to udělá ten zvuk, který je slyšet a kručí mi tak každý den, ráno se vzbudím a hned to začne, nasnídám se ale tím se nic nemění pak to ve mě bublá a hučí pořád stejně, přes den se to lepší a k večeru když si jdu lehnout to zase ve mě kručí. Když si zmáčknu na břicho tak to jde slyšet ty zvuky. Průjem nemám, ani zádné jiné problémy. Vyzkoušel jsem se za ten rok už espumisan, živočišné uhlí, hylak forte a vůbec nic mi nepomáhá. jsem rád, za každou radu rád bych se toho zbavil a zase si začal užívat život :/

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele