Téma: Noční pomočování 5,5Y117/19

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-04 06:19:58 ukázat v kontextu reset

Večer před spaním si udělejte dechové cvičení se Sifonem 4 asi 5-15 minut. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně. Je potřeba zregenerovat přetížený nervový systém a k tomu je kyslík nezbytný. Omezte odpolední stresování TV, PC, obecně elektroniku a složitější hry. Zařaďte pohybové zadýchávací a klidně i silové hry s nižším nárokem na zpracovávání množství informací, například plavání, trampolínu, kolo aj.

GH 1 polévková lžíce (10 ml) do 1,5-2 dcl vody, pít během dne. Tento nápoj připravovat a užívat dle jeho libosti.

OKH 1 čajová lžička 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 4 hodiny před spaním).



Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru.

Mif 2017-04-03 17:36:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den p. Nový. Náš syn Jakub, 5,5 roků, 19 kg a výška 117 cm, má problém s nočním pomočováním. Přes den je bez pleny od 1,5 roku, ale v noci se vůbec nevzbudí, když se mu chce čurat. Neměl ani žádné období, kdy by to bylo lepší. Max. 2 až 3 noci. Pokud ho vzbudím, tak se vyčůrá a většinou už vydrží do rána. Na urologii všechny výsledky v pořádku. Dostal prášky na zahuštění moči. Bohužel výsledek skoro žádný. Chtěli by jsme zkusit přírodní cestu. Mohl by jste nám prosím něco doporučit? Moc děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele