Téma: Bušení srdce, tlak na hrudi, těžký dech - žádné zlepšení po 2 měsících + padání vlasů 30X172/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-07 05:23:07 ukázat v kontextu reset

Dva, tři měsíce je dostatečně dlouhá doba na příznivé změny. Pakliže doporučená změna životosprávy nenapravila vaši hormonální nerovnováhu, která ve vás panuje, je namístě se poradit s lékařem, protože doporučené schéma se mi jeví i přes vaše dosavadní neúspěchy jako z mých možností nejlepší.

Pozoruhodné je vaše popsání vlivu stresových hormonů a blokád páteře, který je doporučenými dechovými cvičeními (Sifon 6 a Ještěrčí dech) a Zadbalonem, případně Novpoklony + ZLZ, vyprsením se a nehrbením skoro u každého klienta dostatečně eliminován. Obvykle v podobných případech nacházíme významné odchylky od jednoduchých doporučení. Zkuste se, prosím, ještě zamyslet, jestli jste prodýchaná a máte fyziologické držení páteře.

Souvislost s antikoncepcí je pravděpodobná.

Na padání vlasů:

VK 2-3x týdně ředit před užíváním 1:3 až 1:4 s vodou nebo odvarem z kopřivy a promasírovat vlasovou část hlavy (nejlépe polotvrdým kartáčkem dlouhými tahy). Lze před, nebo i po mytí hlavy šampónem.

paní D 2017-04-05 09:32:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsou to asi dva měsíce, co jsem byla u vás v osobní poradně. Mám problém s bušením srdce, nezvládám sebemenší stresové situace, uslyším sanitku a mám pocit, že to se mnou sekne. Mám tlak na hrudi, nemůžu ani jezdit na kole, hned šílený tlak a děsivé bušení, těžko se mi dýchá, prostě nic zátěžového. Je mi 30, vážím 54 kg, výška 172cm. V práci stojím, není to nic namáhavého. Když něco sním, pálí mě žaludek a zrychlí se mi tep. Řekl jste mi, že mám zabl.hrudní páteř, zvětšené nadledvinky, mírně zvětšenou štítnou žlázu a že špatně dýchám..užívám GK,MK,Q10,JK,OKH, sifon 6, zadbalon a novpoklony. Vše užívám, cvičím, ale žádná změna k lepšímu.Jak asi dlouho trvá, než vše zabere..děkuji
Ještě mám jeden dotaz, loni v červnu jsem vysadila antikoncepci, od té doby mi pořád strašně padají vlasy i s kořínky, mohlo to zavinit vysazení antikonc.?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele