Téma: Krevní tlak vysoký, strach, nespavost, nervozita, únava 62Y174/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-08 06:08:36 ukázat v kontextu reset

Problém se jmenuje psychovypětí, přidušení (z toho překyselení a blokády páteře.

V užívání MK, i dýchání vytrvat. Ostatní zakoupené též doporučuji.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech. Při probuzení nad ránem také.

MK + BK 3 + 3 ml do dvoudecky vody 3-4xD mimo jídla.

MO+ masírovat šíji až po lebku v nahrbení. Vyprsit se a narovnat krk!

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.


Létající 2017-04-07 10:19:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový.
Je mi 62 let, 174cm, 67 kg, tepová frekvence 60-65.
Pracuji u PC, u klienta, za volantem.
Snažím se to kompenzovat pravidelným ranním cvičením ala Novpoklony, procházkami se psem, turistikou, používám zadbalon.
V sobotu 1.4. mě od rána urputně bolela hlava v zátylku a nechtělo to odeznít ani odpoledne. Když tchána napadlo změřit tlak bylo 170/95. V pondělí 3.1. ráno ještě hůře, u doktora naměřili 180/100. A tak beru denně 1x Tritace a 4x MK od Vás. Choesterol 7.2, Koupil jsem Amarantový olej, B12 a kyselinu listovou. Omezím máslo, sádlo atd.
Tlak se dnes postupně vrátil na obvyklých cca 130/80.
Co mě trápí je ranní probouzení okolo 4:30 s nervozitou v oblasti solar plexus a celkovým pocitem napětí. Snažím se relaxovat za pomocí ještěrčího dýchání. Když se mi podaří usnout je den celkem OK. Když ne, čeká mě celodenní únava, tlak na prsou, stažené hrdlo, časté močení po ránu neboli celková otrávenost. Jestli to způsobuje strach, dá se ten stav vylepšit bez medikace? Vidíte souvislost s tlakem?
Děkuji předem za radu, č.ú. známe

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele