Téma: Tumor slinivky, cysty v ledvinách 72Y170/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-08 06:09:45 ukázat v kontextu reset

MO+RO+ ½-1 lžíce 3x denně užívat mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle, čímž se rychle vstřebá, hojí sliznice a jde do lymfy).

To zapít TK 3 ml + LVK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + Práškový vitamin C ½ lžičky do 2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Graviola 2 tobolky + Penoxal 50 mg + 1-2 tablety jedlé sody, pít mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI + AO 1 + 1 lžíce 3x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 1 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody. Užívat 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 2-3 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1 lžička + B-komplex Forte 1 tableta + Vitamin B12 0,5 mg 1 tableta.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech!!!



Páteř obden masírovat od zadku k hlavě v nahrbené pozici (klekačka) minimálně 10 minut MO+.



Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Především je vhodná červená řepa v jakékoliv kulinářské formě. Napomáhá také brokolice a hlíva zpracovaná do 75°C.

BEN7 náramek kolem krku jako nepříliš volný náhrdelník cca 55-60 kuliček. Nesnáší vlhkost, jinak lze nosit dlouhodobě do vyčerpání stříbra a zešednutí. Možná zprvu je to vhodné zesílit i jako náramky. Viz moje video.



Více do Osobní poradny.

babička60 2017-04-07 21:18:38 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, mám prosbu. Bratr 72 let, 170 cm vysoký váží 70 kg. Je důchodce, aktivní, cvičí, chodí rybařit, maluje atd.
Od nového roku prodělal chřipku, následně pásový opar na 1/2 zad táhnoucí se dopředu. Dál ledvinový záchvat a vyšel mu kámen.

Lékařka ho poslala na vyšetření CT. Nyní jsou výledky: má zvýšené bílé krvinky, v obou ledvinách několik cyst. Největší cysta je 14 mm a je ve slinivce.

Diagnosa: lipomatozní cysta, pseudocysta, cystický tumor
Chtějí mu odebrat vzorek, vyhrožují, že se může jednat o zhoubný nádor. Prozatím odmítl, aby do cysty zasahovali a hledá alternativu.

Já bych to viděla na projevy zeslabené imunity a tak bych začala s důkladnou očistou těla, hlavně lymfatického systému a posílení imunity s následným CT až za tři měsíce. Souhlasíte? Poradíte s čím začít a jaké produkty koupit?

Děkuji za rady a přeji, ať se vám daří!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele