Téma: Krevní tlak vysoký, chudokrevnost, předčasně narozená 2X85/13

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-11 05:39:24 ukázat v kontextu reset

Opakované ztráty krve (chudokrevnost), a z toho plynoucí horší zásobení těla kyslíkem tělo může kompenzovat zvýšení krevního tlaku, aby prostě to menší množství krve dokázalo tělo kyslíkově zásobit. Mám i podezření na ledviny a dvanáctník.

CK 30 kapek (dávkovat lze kapátkem) + GH 2 ml do 0,5 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-5x denně dle chuti.

Na dýchání (zaujme-li dceru) Sifonem 4 asi 5-10 minut 4-6x denně. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.

Páteř masírovat od kostrče k hlavě 5-10 minut MO, přebytek setřít a zateplit!

BEN7 náramek kolem krku jako nepříliš volný náhrdelník cca 20-30 kuliček. Nesnáší vlhkost, jinak lze nosit dlouhodobě do vyčerpání stříbra a zešednutí. Hlídat proti spolknutí staršími dětmi, např. dáním šátku na kuličky.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.

valent 2017-04-10 20:30:24 ukázat v kontextu reset

U dvouleté dcery (13 kg, 85 cm) byl náhodně diagnostikován před rokem vysoký tlak. Bere léky - Agen, Hydrochlorothiazid, Atenolol a tlak je dobře regulován. Přičina nebyla zjištěna přes řadu vyšetření. Na dceři před zavedením medikace ani nyní nevidím změnu, na nic si nestěžuje.
Narodila se o dva měsíce dříve, těhotenství bylo poznamenáno nejistotou, zda bude v pořádku dle lékařských vyšetření (velká placenta matky), což v polovině těhotenství doktoři potvrdili. Starší bratři jsou zcela zdraví, rodiče se také s tlakem neléčí.
Vzhledem k předčasnému narození je sledována v řadě ambulancí (nefrologie,kardiologie, endokrinologie aj.), výsledky příčinu neobjasňují, má už delší dobu při vyšetření v laboratoři v moči krev, ale v zanedbatelných hodnotách, které dle lékařů nejsou tak vysoké, aby to bylo třeba léčit. Kromě uvedených léků bere také dlouhodobě Algifen vzhledem k chudokrevnosti.
Velmi prosíme o radu a Vaši zkušenost.
Děkujeme.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele