Téma: Zánět v kloubu palce u nohy, záněty na kůži, zhoršení zraku, snížení výkonu mozku, únavnost, padání vlasů 47X172/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-12 04:59:52 ukázat v kontextu reset

Vaše problémy jsou důsledkem povrchního dýchání, kdy je tělo zaneseno vlastními nezdetoxikovanými metabolity.

Je třeba se vyprsit, vypnout hruď jako vážená osoba. Nedávat hlavu dopředu jako Spejbl, ale nosit vzhůru jako královna.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici (brada na hrudník) od lopatek ke hlavě například v sedě s oporou čela o stůl 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!

AK + CK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + Práškový vitamin C 1/3 lžičky do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tento nápoj připravovat a užívat 3-4x denně. + Úplně podobně asi půl hodiny potom pít SK a KK 3 + 3 ml do 2 dcl vody.

OKH ½ lžíce 2x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička 3x denně po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-4x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně = odkyselení.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1-2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

VK 2-3x týdně ředit před užíváním 1:3 až 1:4 s vodou nebo odvarem z kopřivy a promasírovat vlasovou část hlavy (nejlépe polotvrdým kartáčkem dlouhými tahy). Lze před, nebo i po mytí hlavy šampónem.

Oteklý prst mazat směrem k srdci VXK 2 minuty. Potom pokračovat v mazání K1 směrem k srdci 2-4 minut a na konec mazat opět k srdci 5 minut MO+, přebytek setřít.

Asi by to chtělo do Osobní poradny.

Dana* 2017-04-11 09:04:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý čas přeji. Jsem žena 47let, výška 172, váha asi 60 kg. Nemám pevné zaměstnání, jsem v domácnosti ( 4 děti - fyzická + emoční práce , studium - duševní práce) + občas tělesně aktivně v přírodě ( průvodce v Lesní školce) + občas tělesně pasivní a mentálně aktivní ( lektorování sebeuvědomovacích seminářů). Posledních 8 let střídavě větší či menší hypofunkce štítné žlázy, chudokrevnost, málo bílých krvinek. Celoživotně nízký tlak. Poslední roky výrazně vyšší stres ( emoční zátěž), lehoulinký náběh na maniodepresivní stavy a současně výrazný nárůst zánětlivých ložisek na kůži, výrazmé zhoršení zraku i snížení mentální výkonosti. Pocit tělesné slabosti, únavnost, padání vlasů. Poslední měsíce během noci zatuhává pravý loket. Dle čínské medicíny vyčerpání ledvin + stagnace + zatížená játra. Čínské byliny užívám půl roku.
Před dvěma dny mne začal bolet a otékat nejspodnější kloub palce u pravé nohy, nyní je zarudlý nateklý, bolí při pohybu, bolí intenzivně i v noci v klidu. Připadá mi, že moje játra už hlasitě volají o péči . Ať už poslední kapkou byla nedávná výrazná pohybová aktivita náročná na prsty u nohou, nebo nášup zvířecích vnitřností ( které běžně nejídám )..
Můžete mi, prosím, pane Břetislave, poradit, jak udělat lépe mému palci ( a nejen jemu ) ? Poslední 2 týdny pojídám OO-KH, ale tuším, že to chce vyšší resp. komplexnější kalibr.
Upřímně děkuji za Vaši pozornost
Dana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele