Téma: E.coli v pochvě, ATB neúčinné 32X170/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-13 05:13:09 ukázat v kontextu reset

Do pochvy se osvědčilo RK ředěné bezprostředně před aplikací 1:4 s vodou. Aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce (5 ml) do pochvy 1-4x denně.

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1-2x denně na noc (+ dámská vložka zevně kvůli vytékání nevstřebaného), MO+  aplikovat i před případnou erotikou.

Na mytí všeho včetně zadku po stolici používat dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.



GK + TK + LPK 2 + 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + Golden Yacca 2 tobolky, užívat mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem) 3-4x denně.

OKL + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2x denně (dopoledne a odpoledne) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Vícekrát denně vždy po 1-2 hodinách tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-20 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 2-4x + ZLZ 1-2x a vše 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat. Případně každodenní cvičení s prvky posílení pánevního dna (břišní tance, jógy&hellip.

Zadbalon 3-4x denně ½-1 minutu.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.

mandala 2017-04-11 21:19:54 ukázat v kontextu reset

Dobrý den 32 let 170, 57 kg,
obracím se na Vás pro radu jak se zbavit Escherichia coli, která mě trápí už asi rok v nálezu při gynekologickém stěru. Po vybrání všech možných antibiotik lokálně i vnitřně je léčba neúčinná. Léčím se na imunologii již několik let pro poruchu membrány buněk. Léčba doplněna imunorem a probiotiky, vitamínem D. Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele