Téma: Záněty dutin, rýma, hleny, bolest na hrudi, kašel, úzkostná porucha, únava 32X163/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-17 06:16:41 ukázat v kontextu reset

Alergie: Vlivem přidušení vzniká překyselení, které omezuje jaterní detoxikaci a tím se v těle hromadí odpadní látky. Pak to vyvrcholí tím, že to tělo (imunita) už nezvládá metabolické přeplnění něčím, co neumí odstranit, a i malé podráždění (třeba pyl, prach) může být poslední kapkou ke vzniku přemrštěné reakce, alergie.



RK s rozprašovačem (lze použít na 50 i na 100 ml lahvičku) neředěné stříknut do krku, 3-8x denně. V případě nezbytnosti lze použít po duševní přípravě i do nosu 1-3x za den krátkodobě.

GH 1 polévková lžíce (10 ml) + PK 1-2 čajové lžičky + Práškový vitamin C 1/2 čajové lžičky do 2-3 dcl vody, pít po trochách mimo jídla během dne dle chuti – po spotřebování udělat další. Vy můžete vypít klidně 1 litr denně, dcera do cca 0,6 litru. Po uzdravení užívat ještě cca 1 týden na doléčení.

OKHI 2x denně s jídly 1-2 čajové lžičky Vy a dceři do jídel půl čajové lžičky (přinejmenším v omáčce, pomazánce, zelenině, jogurtu, tvarohu, bramborách, rýži si ani nevšimne&hellip.

Jen Vám dlouhodobě: JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody, užívat po jídle, 3x denně.

Černý kulich, či šátek až po bradu (mladší do půl očí, aby se nebál čepice) na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 3-6x denně. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.

Zadbalon Vy 3-6x denně ½-1 minutu, dcera dle libosti.

Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Přispět též může Salin:

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html

Záda a páteř masírovat MO směrem ke hlavě.

Malena 2017-04-16 13:42:02 ukázat v kontextu reset

Dobrý den ,
pořád se mi vrací záněty dutin, projevující se silnou rýmou, hleny, bolesti na hrudi a kašlem. Předáváme si to neustále dokola s dcerou /ted jí byly 4 roky/.
Jsem alergik, mám i alergickou rýmu ( alergie prach, roztoče, psi, kočky, potkani, trávy, pyly). Beru Dasselta (1-2 tbl denně)
Nosní kapky Nosofan.
Nemám krční mandle.
Cítím únavu.
Mám diagnostikovanou panickou úzkostnou poruchu, na kterou beru antidepresiva ze skupiny SSRI / Sertralin 100mg 1 a půl tbl denně/.
Problém se štítnou žlázou, autoimunitní thyreoitida (nyní krevní testy jsou dobré).
Sedavé zaměstnání nemám, ale musím se učit, kde budu sedět.
Váha : 57 Kg, Výška : 163 cm, Pohlaví : žena Věk : 32 let
Tep nyní : 106tp/min

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele