Téma: Ostropestřecová kaše s hlívou a bolest kloubků pod nehty rukou

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-19 05:16:43 ukázat v kontextu reset

Kaši lze užívat dlouhodobě až trvale. Klidně si ji dávkujte podle svého citu. Půl polévkové lžíce je minimum potřebné pro efekt.

Carbofit lze 2-3x týdně využít k dentální hygieně, jako prevenci zubního plaku a kamene. Nicméně si ho lze uschovat na pozdější potřebu, protože vydrží v účinku asi 10 let.

Klouby lze mazat 1-2x denně K1 asi 2-4 minuty směrem k srdci.

Klouby mají rády AK + CK 1 + 1 lžička do 1,5-2 dcl vody 3xD mimo jídla. Také chtějí teplo.

medvídek Míša 2017-04-17 22:19:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Břetislave.Během února jste mi poradil, jak podpořit léčbu zápalu plic a následné vstřebávání vody. Využívala jsem vámi doporučené výrobky a dnes se cítím velmi dobře.Sama z vlastní intuice pokračuji v užívání ostropestřecové kaše s hlívou. Cítím k ní velkou vazbu.Poradil jste půl PL 2x denně.Přiznám se, že někdy naberu i 3/4 PL. Kaše mi zbývá už jen na týden a tak prosím o radu, zda ji užívat dále. Mimo jiné mi zbyla polovina CARBOFITU. Jak ten mohu využít?
Jediné, co mě v poslední době trápí je bolest kloubků pod nehty na obou rukách.(Na snížení HMC užívám vitamíny řady B, aloe vera, zinek, hořčík a na osteoporózu podpůrný vápník ráno a večer).
Něco o mně: aktivní, temperamentní důchodkyně. 61 let, 164 cm, váha 45 kg, pulz 84. Denně cvičím se zadbalonem, snažím každý den nachodit v přírodě alespoň 7 km. Předem děkuji za reakci.Vážím si vašeho tvoření.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele