Téma: Kašel, dušení v noci, namožené tělo, rýma, žluté hleny tuhé 27X165/48

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-19 05:18:03 ukázat v kontextu reset

Příčina se mi jeví od nahrbené páteře, kdy blokády způsobují nekorektní inervaci do svaloviny průdušek.



Malinovou GK a bezinkovou BK ve Vašem případě dlouhodobě až trvale.



Na suchý kašel na čas nahraďte GK + BK kombinací:

PPK 3-4 ml (dávkovat lze kapátkem) + GP 1 polévková lžíce (10 ml) + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky do 1,5-2 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKHI ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

Páteř masírovat obden, obdva od kostrče k hlavě asi 10 minut MO+, přebytek setřít a zateplit!

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Přispět též může Salin:

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html

Kačka Ch. 2017-04-18 10:37:22 ukázat v kontextu reset

Zdravim Vas.Prosim o radu.
Koncem unora me chytl suchy kasel bez rymy a bez teploty.Lezela jsem doma pres vikend,hned pote k doktorce,nadadila antibiotika a erdomed.Antibiotoka na kasel nezabraly,dusila jsem se hlavne v noci,po par dnech jsem zacala vykaslavat,pridala se trochu ryma.Kasel stale sileny,hrozne namozene telo,byla jsem na RTG- dopadl ok i krev a moc,kasle se stale nemohu zbavit,nekdy se dusim v noci,jindy pres den a vykaslavam hleny zlute barvy,nekdy tuhe konzistence.Chtela jsem zajit na alergologii,doktorka me ale odpalkovala,ze si mam pockat na plicni a pak se uvidi..Uz jsem unavena a zoufala,prosim poradte,jestli mate nejake tipy.Dekuji

Vek 27 let,vyska 165, vaha 48kg,lecim se s RS,uzivam betaferon injekcne a vitamin D,od Vas mam malinovou a bezinkovou smes,pracuji jako kosmeticka,mam svuj salon,kde pracuji s bio kosmetikou zamerenou hlavne na relaxaci..

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele