Téma: Zánět středouší chronický 8,5X130/25

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-29 06:08:20 ukázat v kontextu reset

Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 4-6x denně.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Při náznaku potíží Dubové kapky RK nejlépe rozprašovačem (lze použít na 50 i na 100 ml lahvičku) 1 stříknutí do krku, 3-6x denně.

Dlouhodobě:

GP 2 čajové lžičky + 1 lžičku PK do 1 dcl vody, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.

OKHI 1 čajová lžička 2xD.

Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html

Záda a páteř jim třeba každý den prskání namasírujte MO směrem ke hlavě.

Markéta T. 2017-04-25 09:12:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

moje dcera (8,5 let, 130cm, 25kg) je dlouhodobě (cca 4roky) léčená na trvalé záněty středouší. Po rýmě má vždy tekutinu za bubínky, což zhoršuje kvalitu sluchu. Pokud je zdravá, situace je lepší. MUDr klasické medicíny dělá pouze to (kromě toho, že straší o možných srůstech ušních kůstek a další ztráty sluchu), že opakovaně nasazuje do uší mikro trubičky tzv. gromety, které po dobu jejich přítomnosti v bubínkách provzdušňují prostor za bubínkem, aby se prostor hojil a tekutina tam buď nevnikala, nebo případně odtékala. Když se trubičky vyloučí, nikam to nevede a po první rýmě je situace stejná. Bohužel se nikdo neptá po příčině (já ano, ale bez odpovědi) a řeší se (podle mě nespěšně) důsledky.
Dcera je veselá holčička, vitální, plná síly, šikovná, hodná a hlavně na její věk velmi (možná až příliš) empatická a obětavá (až jí někdy musíme říkat, ať myslí taky na sebe a ne na ostatní).
Kde by se dala hledat příčina jejích potíží a jak jí pomoci?

Děkuji moc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele