Téma: Oteklá oční víčka horní 31X175/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-29 06:11:51 ukázat v kontextu reset

Podstata vašich potíží začíná v přidušení. Stresem nedýcháte a bez kyslíku nejen špatně detoxikujete metabolity, ale vůbec ne tuk. Ten se hromadí a nadváha vám nejen bortí páteř, ale příliš namáhá srdce, které na tuto hmotnost není konstruované.

Pravděpodobně už máte trvale ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy patologicky nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly šíje jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.

Je třeba se vyprsit, vypnout hruď jako vážená osoba. Nedávat hlavu dopředu jako Spejbl, ale nosit vzhůru jako král/královna.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.



LVK78 (nově bude ULK) 3 ml + MK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Vámi zmíněná brzká ranní hodina je časem nevyšší práce jater. Shodu tedy nevidím jako náhodnou.

OKH + AO ½ + 1 lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle, 3x denně. (12K bych nasazoval především při horším trávení.)

Oteklé lokality mazat směrem k srdci 1-2x denně VXK asi 2-4 minuty, po vstřebání 2-5 minut MO+, setřít a zateplit.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-4x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

BEN7 náramek nosit jako náhrdelník – viz moje video.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Návštěva Osobní poradny by také nebyla od věci.

Třezalka86 2017-04-28 19:07:06 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,potřebuji radu,jelikož už několik let mám problém se zadržováním vody v těle,myslím,že to začalo pomalu,ale jistě od doby,kdy jsem začala brát hormonální antikoncepci.Nyní už 6 let žádnou neberu,byla jsem vždy štíhlá,výška 175 cm a váha kolísala mezi 61 kg-66kg.
Co mi ale vadilo a vadí nadále-otoky kotníků-i u kolen,ale to jsou takové ty,co vypadají,jako bych měla tlustá lýtka i stehna,někdy se to trochu samo zlepší,ale spíše moc ne.Taky mam otoky,které mi vadí nejvíce v oblasti horních víček,stářím to nebude-je mi 31 let,jsem rok a 3 měsíce po porodu císařským řezem a bohužel momentálně na 80kilech,které chci shodit na původních 65 kg.Byla jsem na vyšetření ledvin,kde nic nenašli,srdce a plíce také zdravé,ale před třemi lety mi něco prošlo tělem a zjistily mi zvětšená játra,jinak jaterní testy byli v pořádku,na magnetické rezonanci se objevilo pouze,že v žíle vedoucí k srdci se shromažďují nějaké křovíčkovité struktury a neco se tam pomaleji dosycuje,trpím často plynatostí,praská mi při jídle pravá strana čelistního kloubu a často mi bolí krční páteř a píská v uchu.Jednu dobu jsem se vzbouzela několikrát za noc mezi 24-3 hodinou ranní,teď jen občas.Potřebovala bych pomoct,abych se těchto problémů zbavila a také mam strach,že jsem docela zaparazitovaná,jím nadměrné množství sladkého a sýrů.Předem děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele