Téma: Nadýmání, žáha, říhání, píchání pod pravým žebrem 47X168/66

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-30 06:15:59 ukázat v kontextu reset

Patrně nosíte hlavu dopředu jako Spejbl a Hurvínek a kolem C5 si uskřinujete nervy odstupující od míchy. Narovnejte šíji. Vyprste se jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.

Pálení žáhy je způsobeno špatnou funkcí stlačeného dvanáctníku břichem proti bránici a nekorektní inervací od blokád páteře, což omezuje evakuaci žlučníku. Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE. Atd.



Měsíčkový olej MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.

Následně na zapití užívat:

HK + VK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta (užívat mimo jídlo). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

JK + 12K 2 + 1 čajová lžička do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

OKH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

Zdá se, že vaše játra nemohou korektně detoxikovat, protože špatně dýcháte a pro detox je málo kyslíku.



Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-4x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.



Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu + Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.



Do pochvy doporučuji aplikovat MO+ 0,5 ml co večer nebo alespoň obden, protože mám podezření na přerostlé endometrium s myomem nebo tamo cystou.

vikouš 2017-04-29 19:01:47 ukázat v kontextu reset

Krásný den přeji, již pár let mě trápí nadýmání, říhání, pálení žáhy...v posledních dvou letech se vše zhoršuje a přidala se i bolest v pravém podžebří, která mě zlobí hlavně večer a v první polovině noci...po desetidenním půstu se to trochu zlepšilo, ale pálení žaludku a jakýsi nekomfort ve střevech i v podbřišku přetrvává...někdy mě píchne i v levém podžebří..asi bych potřebovala celkovou generálku, ač jsem duchem mladá 47/168/66, pohyb mám tak přiměřený, ráda hodně chodím
ještě dodám že jsem pylový alergik a léčím se se sníženou funkcí šž....
Moc děkuji za rady a přeji krásný den..S úctou a láskou Ilona

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele