Téma: Panika, úzkost, záchvaty 28X164/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-07-23 18:18:13, odpověď na #23473 ukázat v kontextu reset

Blokády páteře, zvláště krční, a přidušení s výronem stresových hormonů snažících se ochránit v důsledku hypoxie překyselený organizmus.

Sif6 a dýchat co půlhodinu tělesného klidu 5 minut a jinak ještěrčí dech.
Vyprsit se a narovnat krk.
Zadbalon 4xD půlminutu + ZLZ a přidejte cvičení krku viz moje video.
GK + VK 1+1 lžička do 1,5-2 dcl vody
Při potížích se žaludkem 1-2 lžičky 12K do decky vody a za 20 minut by mělo být po problému.
Na noc Sanogel 1 lžíce do 1,5 dcl vody mixovat + 1 ml NK + B komplex forte.
Na těch videích se podívejte i na ostatní - mám pocit, že se najdete.

1pavlina1 2017-07-21 20:03:16 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
moc prosím o doporučení nějákého vašeho výrobku na uklidnění.. Žena 28 let, 5měs. po porodu a cca 14dní nekojím. váha 54kg 164cm. jinak mé zaměstnání manikerka a momentálně na 3leté mateřské. nemám ráda chemii a bylinky mi chutnají.

Nevím příčinu mých problému, přijdu si bez problémů. Když to na mě přijde cítím: hůř se mi kouká, klepu se, točí se mi i někdy hlava,a cítím i jako by brnící nohy, ošívám se a chladím se v ledové vodě... jsem v těla napjatá jak struna a i teď u psaní jsem nervozní.Dnes to přišlo následně: jela jsem 300m autem do krámu (už jsem byla nervozní že je vedro) a zpátky už jsem málem nedojela) Přijde to z ničeho nic jak střela, nevím jak dlouho to trvá cca 5min asi a po zbyztek dne jsem nesvá neuvolněná. je to asi úzkost, panika nevím...
Další věc... prosím o něco, co nebude provokovat žaludek... od mých 7let (1.třída) jsem nezvracela a už z toho jsem vystrašená a neberu ani žádné léky krom paralenu aby náhodou... což může být vše od toho...
Jinak doma vše jak má být, porod byl těžký, dcera úžasná, krásně spí celou noc a brečí jen když má hlad... takže vyčerpáním to nebude. Bydlíme v baráku se zahradou, máme i kočky a psa... tak o zábavu postaránoí a nikdo mě neštve. Cukr v pohodě i v těhotenství a s tlakem problém nemám.

Snad jsem napsala potřebné věci.
Moc Vám děkuji za Váš čas a přeji krásný zbytek dne. Krajcsovicsová

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele