Téma: Nevolnost na omdlení, výkyvy nálad 38X169/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-08-06 00:01:44, odpověď na #23513 ukázat v kontextu reset

Je to situace, kdy tělo pod vlivem přidušení stále nutí dávat stresové hormony z nadledvinek a ty dělají nenálady.Budete-li dobře dýchat (například ještěrčí dech a 3xD sif6 5-20 minut), tak se budete opravovat asi 1/2 roku. Záleží to ještě na páteři, jestli se budete hrbit, jako až doteď, nebo jestli se fyziologicky vyprsíte.
Byliny by měly pomoci GK + KK 2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla
OKJ 1/2 lžíce s jídly 1-2xD
Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 lžička NK + B komplex forte. na noc.
Vždycky v podvečer vezměte svoji smečku na dynamickou vycházku rychlým krokem asi na 45-90 minut ven se zadýchat.
3xD se dostavte k zrcadlu, usmějte se vřele na tu vyprsenou paní tam, pochvalte ji, jak pěkně dýchá jako ještěrka a poděkujte jí, že to s vámi ještě tento den vydržela.

Bibi79 2017-08-04 19:53:27 ukázat v kontextu reset

Milý dědečku,
prosím Vás o radu. V poslední době se mi stává, že se mi udělá nevolno, jakoby na omdlení, zejména po jídle. Pomůže zavřít se mimo dosah rodiny a ulehnout Děje se to před koncem menstr.cyklu, to také špiním, což nebývalo. Výkyvy nálad také. Může to být tím, že tělo si zvyká na režim bez kojicích a těhotenských hormonů? Před 3 měsíci jsem přestala kojit poslední dceru, to jí bylo 2,5 roku, do poloviny těhotenství s ní jsem kojila o 2 roky starší prostřední a před jejím početím byla asi půl roku přestàvka od odstavení té nejstarší v jejích 20 měsících. Je-li to hormony, jak dlouho jim bude trvat, než se srovnají? Jaké bylinky jim mohou pomoci? Otec dětí mě podporuje tak, že mi vynadá, že jsem protivná a proč jsem ještě nebyla u doktora, aby mě opravil, abych zase fungovala. 38 let za týden, 169 cm, 59 kg. Jsem spíš nízkotlaká. Gynekolog nabízel hormony, nechci je. Děkuji!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele