Téma: Voda v koleni, bolesti, punkce + kortikoidy, obě kolena operovaná 43X175/69

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-11-18 21:49:59, odpověď na #23979 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně máte zevní čtyřhlavé svaly atrofované v důsledku chladu a permanentní křeče z přetížení. Studená kolena v kompresi jen drtí chrupavky, které se nemohou vyživit. Takže celou dobu řešíte důsledky a ne příčinu.
Kolena mazejte VXK + K1 a MO+ a stehenní svaly (jsou určitě citlivé) ROK + K1 + MO+ nejméně 1xD a pečlivě zateplit.
K pití AK + KK + ROK 4+3+4 ml do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla + Gelmodel 1 odměrka.
Obávám se, že náprava k vaší spokojenosti nebude dřív než a měsíc.
Na kolena si dávejte výkonná sluchátka s náušníky a hudbu a cokoliv poslouchejte netradičně - vytáhněte si basy co nejvíc.

Melanie 2017-11-18 15:19:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, v dubnu 2016 jsem měla operované pravé koleno, dg.meniskus a aplikace Hyalofastu na defekt chrupavky. Do dnešního dne stále koleno bolí v klidu i při námaze a tvoří se výpotek, skoro každý měsíc punkce kolene+ aplikace kortikoidů. Před 14 dny operace levého kolene, dg.chondromalacie+nalezeny úlomky chrupavky, měsíc nemám na LDK šlapat. Ted beru Wobenzym+Clexane+Meloxicam, nesteroidní antiflogistikum, abych tvorbu výpotku co nejvíc utlumila a mohla trochu chodit. Rozhoduji se, jestli mám s pravým kolenem jít na reoperaci. Chtěla bych vyzkoušet vaše bylinné kapky, prosím poradte mě, jak je nakombinovat a jak dlouho je asi brát. Jsem zdravotní sestra-stres,pobyh, 43let, 175cm a 69kg, tep 71. Děkuji za odpověd Melanie

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele