Téma: Bolesti kloubů pronikavé, s rychlým nástupem a rychle postupující, padání vlasů 33X164/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-12-05 00:50:24, odpověď na #24041 ukázat v kontextu reset

Na revma to je příliš rychlé, spíš infekce jako od mandlí nebo chřipkovir. Klouby mazat chvilku VXK. Až se to vcucne, K1 asi 3 minuty. A hned potom MO+ také pár minut. Vždy směrem k srdci. Přebytek MO+ setřít a zateplit.
AK + TK 2+2 lžičky+ 1/3 lžičky vit.C100 do 2,5 dcl vody a pít 4xD mimo jídla.
JK 3 ml do decky vody 3xD po jídlech.
OKHI 2 lžičky 3xD s jídly či v nich.

Křepelka 2017-12-04 14:03:51 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, (žena/33let/164 cm/ 60kg). Budu Vám velice vděčná za radu. Nechci si určovat diagnózu, ale mohlo by to být revma? Asi týden mě trápí studené ruce, bolest kloubů prstů, zápěstních kůstek. Při pohybu bolest výrazná. Dnes se přidala pronikavá bolest všech ostatních kloubů, (loktů, ramen, kolen..)
Děsí mě rychlost s jakou se problém rozšířil. Postupuje to doslova po hodinách. Na žádném vyšetření jsem zatím nebyla. Otoky kloubů nemám, jen jsou bolestivé na dotek. Dlouhodobější problém: Řeším už rok vypadávání vlasů, převážně nad čelem a celkové řídnutí. Na doporučení jsem vyzkoušela i vaši Chmelovku a "dýchání" ale pomohl mi až přírodní progesteronový krém, terý vypadávání zpomalil. Tuhnutí a různé bolesti k kloubech pociťuji již několik let, doktoři tvrdí, že je to normální, žádný nález. Ale toto je něco jiného, bodá mě v kloubech prstů i při ťukání do klávesnice.

Děkuji za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele