Téma: Menstruační cyklus - rozhození při užívání GGK a jiných doporučení, neplodnost 35X150/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-12-18 01:05:49, odpověď na #24095 ukázat v kontextu reset

Domnívám se, že vaše tělo, v případě, že tuto recepturu dodržujete, uvolňuje tolik deponovaných metabolitů, že vaše dechová cvičení nejsou dostatečná zásobit játra pro detoxikaci dostatečně kyslíkem, zvláště v provozním psychovypětí, a odpady v krvi se chovají jako blokátory cyklu. Fytoestrogenní GGK není všespasitelná a chemické bloku kyselých zplodin vás musí zbavit játra oxidací. Takže si zatím berte jen 2 lžičky GGK a přidejte na dýchání a tělesné aktivitě. Jiný problém tam, kromě přetížené bedekry a nekorektní inervace od ní do orgánů pánevního dna, nepociťuji. Takže z mé strany počítače bych doporučil umírněněji pokračovat.
Poznamenávám, že blokády bedekry významně ovlivňují inervaci a tím fyziologické pochody v podbříšku a tomu jsem chtěl předejít, aby se v případě gravidity plod bez problémů dovyživil.
Těch bílkovin v polévce je potřeba použít přiměřeně zvýšené svalové námaze - pro údržbu svalů, vaziv atd.

marifabia 2017-12-17 17:31:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila. Před měsícem jsem Vám psala ohledně otěhotnění. Vaše doporučení bylo...

GGK 1/2 lžíce do 2,5-3 dcl vody a pít 3xD mimo jídla.
Sifon 6 a dle možnosti dýchat 5-20 minut 2-4xD. V ostatní čas pokud možno ještěrčí dech.
MO+ 1-2 ml aplikovat večer do pochvy (případně před sexem)
K jídlu si udělejte vývar z masa a zeleniny asi 2 l na den. Když se objeví hlad navíc, tak mu dejte trochu zeleninového pokrmu, z nejméně poloviny zelené zeleniny nebo bílkoviny. Při tom se během několika měsíců dostanete na váhu pro graviditu vhodnější. Do polévky si dejte lžíci s čepicí OKJ a 2 lžíce AO.

Vše poctivě užívám, jen se stalo že jsem nedostala menstruaci, těhotná dle testů nejsem, opoždění mám více jak 20 dnů. Doteď jsem měla měsíčky pravidelné 35 dnů, ovulace 18 - 22 den. Může to být GGK? Nemám třeba snížit dávkování? Jsem z toho mírně rozhozená.
Věk 35, výška 150 cm, váha 95
Děkuji! Maria

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele