Téma: Horečky opakující se v intervalech, vysoké CRP, streptokok, angíny 2Y?/13

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-01-07 02:29:00, odpověď na #24152 ukázat v kontextu reset

Bez Dubovek nelze žít...
RK z rozprašovače 2-7xD do krku střik. V případě krkubolu přiložit na vložce pod čelist směrem k uším MO 1 lžíce na noc.
K pití v prevenci LPK 25-30 kapek do půldecky vody 2-4xD mimo jídla a v problému TK nebo TK s LIK 40-50 kapek celkem do půldecky vody se špetkou vit.C100 3-6xD.
Doma za studena odpařujte eukalypt.
Jako prevence je výborná i OKHI 1 lžička do jídla propašovat 2xD.
Záda masírovat MO směrem k hlavě v nahrbené pozici.
JK 20 kapek 3xD po jídlech.
Na spaní černý kulich až po pusu.
Do případné koupele 50 ml Raš.

Bara Ad. 2018-01-04 22:53:13 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Synovi jsou 2 roky(13kg) a více než rok trpí častými horečnatými onemocněními, horečky stoupají ke 40 a trvají několik dní, většinou skončí na antibiotikách a opakují se v 6 týdenních až 2 měsíčních intervalech. Stavy jsou vždy doprovázeny vysokým CRP i přes 150,zahleněním, pokaždé je maličko jiná příčina. 3krát měl zánět středního ucha, občas to vypadá jako angína, ve výtěru ale není streptokok, výtěry z nosu branhamela a pneumokok. Na imunologii vše v pořádku. Absolvovali jsme vyndání nosní mandle a 2krát detoxikační kuru od dr. Jonáše. Od té doby byl trochu klid, ale teď během prosince měl streptokokovou angínu(streptokok agalccie), odmítla jsem podat osmá antibiotika, tak jsem 3 týdny podávala lichořeřišnici(1kapku na kg a každý 4.den dvojnásobek) po vysazení se do 3 dnů opět objevily vysoké horečky, vy výtěru z krku byl četně hemolitický streptokok, takže na doporučení lékařů opět podáváme antibiotika. Starší dcera chodí do školky, ale syn je nemocný, i když ji mám delší dobu doma.  Moc děkuji za odpověď, už si opravdu nevíme rady. S pozdravem


V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele