Téma: Detoxikace - alergická reakce na Enterosgel 53X167/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-01-29 23:54:12, odpověď na #24291 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně jste na něco v Enterosgelu alergická. Vysadit.
OKH 1-3 lžičky do jídel 2xD postupně zvyšovat, aby se játra nezahltila.
K tomu je nezbytný kyslík: Sif6 co hodinu dýchat alespoň 5 minut a jinak se snažit o ještěrčí dech. Ale budete-li si místo sifonu dělat houpavé dřepy, bylo by to lepší.
JK 3 ml do decky vody 3xD po jídlech.
HK + CK 2-3+2-3 ml do 2-3 dcl vody 2-4xD podle citu.
Zadbalon 2-4xD minutu.
Více až osobně.

MarcelaH 2018-01-29 14:32:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, vzhledem k tomu, že by člověk dříve nebo později měl přijít na to, že problémem si je on sám, měl by to začít řešit. Dnes už vím, že "bez očisty, není cesty". Hloupých pokusů bylo více...hloupých v tom, že se do toho člověk pustí sám nebo možná jenom zkouší...ale.. Koupila jsem si přípravek Enterosgel. Který určitě zafungoval. Pro mne pravděpodobně ve formě alergické reakce v obličeji...velmi nemilé a nepříjemné. Ale můžu se mýlit a je to alergie jiná...od dětství jsem měla problém s Jódem, velmi nemile jsem reagovala i na ATP a nejspíš i na Fluor. Momentálně netuším, zda pokračovat stejným způsobem či nikoli. Nebo vysadit, počkat nebo ignorovat reakci...což mi tedy moc nejde. Nebo pokračovat, ale jinak s něčím jiným... Ostropestřec? Sanogel?
Ráda se i objednám na osobní konzultaci...bydlím skoro za humny
Děkuji Marcela H.
Věk:53 váha:59 Výška:167 tep v klidu cca 80 a jsem výtvarník, takže počítač a přetěžování pravé ruky...ale snažím se pravidelně cvičit

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele