Téma: Otok a následně afty v ústech 56Y176/108

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-02-08 23:32:14, odpověď na #24330 ukázat v kontextu reset

Otoky naznačují aktivitu herpetických virů, které jsou deponovány v neuronech a ven se dostávají axonem do synaptické štěrbiny až při nedostatku mediátorů unaveného nervu psychovypětím a stresem v podmínkách překyselení z přidušení, které blokuje aktivitu bílých krvinek. Afta je potom jen zevní projev postupující virózy na sliznici.
Plísně tento proces mohou podpořit.
RK tamponovat po několik vteřin ušním vatošťourákem vícekrát denně je obvykle velmi úspěšnou záplatou.
Příčinu lze řešit nervozklidněním, aby viry ve vašich nervech neměly cestu z nich ven otevřenou.
TK + BK 2+3 lžičky do 2-3 dcl vody a pít mimo jídla 4xD + eleuterokok 2 tobolky + Q10SEE + Zinek.
Na noc Sanogel mixovat do 2 dcl vody 2 lžíce + NK 3 ml + B komplex forte + DMAE
S jídly OKHI 1/2-1 lžíce 2-3xD a po jídlech JK 1-2 lžičky do 1-1,5 dcl vody.
Sifon 6 a dýchat 4xD 5-20 minut a jinak se snažte o ještěrčí dech.
Zkuste i meditace se zrcadlem viz moje video pro pochopení své podstaty a vyššího levelu důstojnoti.

Sreser 2018-02-08 19:07:04 ukázat v kontextu reset

Dobrý den!
Je mi 56. Pracuji v zahraničním obchodě, kvantum stresu a cestování, jídlo pití atd. Snažím se hubnout, již se dvakrát zadařilo, ale prostopášný život a dědičná zátěž mne vždy vrací na nadváhu.Aktuálně zase hubnu. Vážím 108. Výška 176.
Jím maso jen zřídka, pokud, pak rybu, velmi často sushi. Jinak pasta, čína, indie, mexico... Mám rád pivo, tvrdé málo, jen když jsem v CCCP. Málo spím, jsem pořád v pohybu. Sportuji.
Popis mého problému: Jednou za čas, řekněme jednou měsíčně, ale může být i častěji, se mi děje věc, se kterou se to lepší jen tehdy, když hubnu (=žiji co nejzdravěji). Jde o to, že se mi v ústech objeví otoky (je to nalevo a napravo, na dvou místech, kde mi chybí stoličky, otoky bolí, ale co hlavně, cítím se hrozně, jako když má člověk chřipku řekněme, jsem jak z litiny těžký a je to prý na mně i vidět, jistá strhanost. Za den až dva se to zlepší, otoky splasknou a na jejich místě se objeví afty. Afty sice bolí, ale už je mi lépe. Vyhodnotil jsem si to tak, že je to asi nějaká plíseň v krvi či co, či kandida, herspes či jiná svině a tak tedy posiluji imunitu a vymýšlím, čím to vyhnat.

Koupil jsem si tento týden různé Vaše přípravky, dost jim věřím... DUBOVKY? Ač objednávka nebyla malá, platím Vám nyní na účet 2k za poradenství, v dobrou odpověď doufám a záleží mi na ní. ... V úctě Martin Čížek....

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele