Téma: Ostropestřecová kaše konkurenční a vaše, chci v tom jasno ?Y180/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-02-11 00:32:08, odpověď na #24338 ukázat v kontextu reset

Lidé v soutěži o záchranu světa nebo svojí kapsy mnohdy opisují a aby to nebylo moc nápadné, tak něco v receptuře pozmění.
Firma. která dělá kopii dubovek například neví, že účinné silice použitých bylin se nerozpouštějí v lihovodním roztoku slabším než 69% a tak klidně používají 59% a lidé to koupí... Nebudu vám ale prozrazovat další technologické taje, proč jsou RK nejlepší...
U ostropestřece je problémů více. Semeno se obvykle nepere, a tak jsou na jeho povrchu plísně, roztoči a zárodky molů, kterým se skladníci brání sušením a skladovovací chemií. Zjistil jsem, že proti tomu ani vymražování do -80°C nic nesvede. Takže já bych takto zpracovaný ostropestřec byť s nejlepšími úmysly do úst nebral. Ještě horší situace je s lopuchem, který bývá červy z bylin napadán snad nejdříve a to bývá častou reklamací velkoskladům.
Já vyrábím kaši spolehlivě tepelnou technologií, kde nejen brebery a plísně nepřežijí, ale nevolnost způsobující hořčiny ostropestřece se mění ve složené cukry, které podporují imunitu podobně jako glukany. Navíc lze všechny moje Ostropestřecové kaše používat za tepla i při vaření polévky, omáčky nebo do domácího pečiva, perníku nebo vánočního cukroví apod. Úspěch byl i při pečení chleba. Při testování naše kaše patří mezi nejlepší... http://www.fcc-club.wbs.cz/vysledky_testu_a4_vkladka.pdf

Jiří Dvořák 2018-02-10 21:25:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den
Foxilife vyrábí také ostropestřecovou kaši - pastu za ceny poněkud lepší než vy a hlavně to dělají za studena. Co vy na to?
muž 180/90, tep 78, od PC

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele