Téma: Dubovky na gangrénu + RK a RK-ZP rozdíl

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-02-15 00:26:17, odpověď na #24352 ukázat v kontextu reset

RK se při gangrénozní zoufalosti z lékařské nepomoci mohou z rozprašovače aplikovat velmi častokrát denně na lokalitu nebo v obkladech, což ale doporučuji vyexperimentovat, protože v těchto indikacích reaguje každý jinak.
RK-ZP jsou Dubovky Zubovky a používají se na paradentózní dásně nebo zevně na plísně, protože fungují podobně navíc jako propolisová tinktura.
Dubovky ani zubovky se nepijí vnitřně, s výjimkou průjmových onemocnění, kde likvidují střevní patogeny vlivem pasážívání, aniž by se vstřebávaly.
Zubovky mají bakteriostatický efekt propolisem prodloužený.

Sreser 2018-02-14 18:32:57 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. moje sestra trpí gangrénou (doktoři říkají, že je to Pyoderma gangrenosum), nic ji na to už leta nepomáhá. Je jí 58 let, má silnou nadváhu, pracuje sedavě, nikdy nesportovala... co se týče jiných potíží, pak asi sníženou imunitu, čili časté nemoci. Nekouří, pije s rozumem. Strava pestrá. Chci se zeptat, pomohou třebas dubovky? A pokud, jak je užívat? Ránu má víceméně otevřenou. Lékaři jí za tu řádku let vůbec nepomohli.

A k dubovkám. používáme ty zevní kapky RK-ZP na lupy /plísně... Předpokládám, že když jsem si teď koupil sud dubovek RK, že budou fungovat na totéž, ba lépe.. je tak?. Čili se vlastně ptám, zda pro mne jako uživatele činí rozdíl, jestli používám RK nebo RK-ZP. Asi jde o to, že ty ZP se prostě nikdy nepijí ani neužívají v ústní dutině, je tak? Jinak na zevní použití by to bylo stejné, chápu to správně?

Díky a tím jsem vyčerpal své otázky a přeji hezký den

V úctě

Martin Čížek

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele